ANRE a anunţat noile tarife la electricitate! Vezi cât vei plăti de la 1 ianuarie 2018!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
26/12/2017, 13:20
ANRE a anunţat noile tarife la electricitate! Vezi cât vei plăti de la 1 ianuarie 2018!

De la 1 ianuarie 2018, piaţa energiei electrice pentru consumatorii casnici se liberalizează 100%, iar Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) doar avizează tarifele finale pentru consumatorii care nu au trecut pe piaţa concurenţială, ci au rămas la unul dintre cei patru mari furnizori, Enel, CEZ, E.On şi Electrica.

ANRE a anunţat recent o scădere a tarifelor finale care vor fi plătite, în primul semestru al anului viitor de toţi consumatorii care rămân alimentaţi în regim de serviciu universal, de 0,34% la nivel naţional. Ulterior, ANRE, a publicat şi avizele referitoare la preţurile finale pentru fiecare dintre cei patru futnizori de ultimă instanţă, astfel că puteţi vedea cât veţi plăti, în funcţie de regiunea în care locuiţi.

Electricitatea se ieftineşte cu 0,34%, de la 1 ianuarie 2018!

ANRE a anunţat zilele trecute că a aprobat acesta tarife pentru primul semestru al anului viitor şi că ele sunt mai mici cu 0,34% faţă de cele plătite în momentul actual, deşi furnizorii ceruseră o creştere de 10%, generată de costurile mai mari pe care le au avut cu achiziţia energiei de pe piaţă pentru clienţii lor, în acest an.

Aveţi mai jos preţurile:

Muntenia Sud (Municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu). Tariful avizat pentru Enel Energie Muntenia este de 0,4508 lei/kWh, exclusiv TVA.

Banat (Judeţele Timiş, Arad, Caraş Severin şi Hunedoara). Tariful avizat pentru Enel Energie este de 0,4785 lei/kWh, exclusiv TVA

Dobrogea (Judeţele Tulcea, Constanţa, Ialamiţa, Călăraşi). Tariful avizat pentru Enel Energie este de 0,4877 lei/kWh, exclusiv TVA

Oltenia (Judeţele Argeş, Teleorman, Vâlcea, Dolj, Gorj, Gorj, Mehedinţi). Tariful avizat pentru CEZ Vânzare este de 0,4998 lei/kWh, exclusiv TVA.

Moldova (Judeţele Iaşi, Bacău, Vaslui, Neamţ, Botoşani, Suceava).Tariful avizat pentru E.ON Energie România S.A este de 0,4975 lei/kWh, exclusiv TVA.

Muntenia Nord (Judeţele Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Brăila, Vrancea, Galaţi). Tariful avizat pentru Electrica Furnizare SA este de de 0,4738 lei/kWh, exclusiv TVA

Transilvania Nord (Judeţele Cluj, Bihor, Bistriţa Năsăud, Sălaj, Satu Mare, Maramureş). Tariful avizat pentru Electrica Furnizare SA este de 0,4710 lei/kWh, exclusiv TVA

Transilvania Sud (Braşov, Harghita, Covasna, Mureş, Sibiu, Alba). Tariful avizat pentru Electrica Furnizare SA este de 0,4711 lei/kWh, exclusiv TVA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×