Oana Roman s-a dezlănţuit la adresa lui Raed Arafat! Acuzele pe care i le aduce în cazul Caracal

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
08/08/2019, 10:17
Oana Roman s-a dezlănţuit la adresa lui Raed Arafat! Acuzele pe care i le aduce în cazul Caracal
Oana Roman, atac dezlănțuit după cazul Caracal. Sursa foto: wowbiz.ro

Crimele petrecute recent la Caracal, unde două tinere de 15, respectiv 18 ani au fost sechestrate, violate și ulterior ucise de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din oraș, au șocat și revoltat inclusiv lumea showbiz-ului din țara noastră, generând numeroase reacții dure la adresa modului în care autoritățile gestionează ancheta în acest caz. Este și cazul Oanei Roman, care nu a putut rămâne indiferentă în fața unei astfel de tragedii.

Oana Roman, mesaj dur pentru Raed Arafat

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, fiica fostului prim-ministru al României și mamă a unei fetițe de doar 5 ani și-a exprimat nemulțumirea față de STS și celelalte instituții ale statului, lansând un atac dur la adresa lui Raed Arafat.

Măi Raed Arafat dupa ce ati cheltuit peste 1 miliarde de euro la STS vii sa ne spui ca de fapt nu e de ajuns si mai trebuie investit si modificat? Dar miliardul ala pe ce s a cheltuit?  Tu dormi noaptea ? Păi sa nu mai dormi! Colectiv, Apuseni , Caracal si tu tot acolo ești? Mai tii minte la Colectiv cum spuneai ca e totul ok si nu e nevoie de nimic si mureau oameni in chinuri? Ia zi , dormi bine noaptea ? Nu te bântuie toti cei care au murit on your watch?”, sunt întrebările adresate retoric de Oana Roman secretarului de stat, pe contul personal de Facebook.

Raed Arafat, pus la zid de Oana Roman. Sursa foto: digi24.ro
Raed Arafat, pus la zid de Oana Roman. Sursa foto: digi24.ro

Oana Roman, către Raed Arafat: „Vii și ne vrăjești că luați măsuri”

Totodată, amintind de tragedia petrecută în urmă cu cinci ani în Munții Apuseni, unde un avion ce transporta o echipă de cinci cadre medicale s-a prăbușit, provocând moartea pilotului Adrian Iovan și a tinerei Aura Ion, vedeta l-a acuzat pe Arafat, președinte al Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgență 112, că măsurile promise cu surle și trâmbițe încă de atunci întârzie să apară.

„Vii și ne vrăjești că luați măsuri, dar până acum, de la Apuseni încoace, de ce n-ați luat măsuri ? V-aș scuipa pe toți! Mor oameni din cauza incompetenței și hoției, iar voi dați din gură ! Rușine să vă fie ! M-aș ascunde în pădure în locul tău, pentru că într-o zi furia oamenilor te va ajunge”, a mai scris Oana Roman.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×