Oana Roman, jignită și amenințată după ce l-a atacat pe Alexandru Cumpănașu: „Ești cât butoiul lui Dincă”

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/10/2019, 09:26
Oana Roman, jignită și amenințată după ce l-a atacat pe Alexandru Cumpănașu: „Ești cât butoiul lui Dincă”
Oana Roman, amenințată de susținătorii lui Cumpănașu. Sursa foto: Instagram Oana Roman/ Antena 3

Oana Roman a fost jignită în mediul online după ce i-a adus critici lui Alexandru Cumpănașu pentru felul în care comunică public despre cazul Caracal și decizia acestuia de a candida la alegerile prezidențiale, profitând de drama familiei Măceșanu. Fiica fostului premier Petre Roman a fost insultată de susținătorii politologului.

Oana Roman, amenințată după ce s-a luat de Alex Cumpănașu

Printre jignirile pe care Oana Roman le-a primit s-au strecurat și câteva amenințări. Fosta prezentatoare de televiziune s-a legat de faptul că Alex Cumpănașu încasase bani grei de la statul român pentru niște broșuri despre care s-a descoperit că ar fi fost plagiate, descoperindu-se texte din tot felul de lucrări, inclusiv de pe Wikipedia.

În urma mesajului acid la adresa lui Cumpănașu, Oana a fost făcută în toate felurile de fanii acestuia. Cineva i-a spus că e cât butoiul lui Dincă, iar din ”zdreanță” și alte apelative jignitoare nu a fost scoasă. Oana a fost atenționată să aibă grijă că are și ea o fetiță și oricând i s-ar putea întâmpla ce i s-a întâmplat Alexandrei din Caracal.

oana roman cumpănașu
Mesajul primit de Oana Roman după ce l-a criticat pe Alexandru Cumpănașu. Sursa foto: Facebook

„Ai mare grijă că și tu ai o fetiță”

„Uită-te la tine că ești cât butoiul lui Dincă. Ai mare grijă că și tu ai o fetiță, vezi nu cumva să nu rămâi fără ea, să vi se întâmple și vouă toate astea. Dumnezeu și Măicuța Domnului să te ia și pe tine și să te ardă în puhoi sau să te trimită în Italia că ești bună să produci pentru Dincă”, este mesajul strigător la cer primit de vedetă, scrie româniatv.net.

„Domnul ăsta a încasat 187.000 de euro pt 3 broșuri de 17 pagini fiecare, cu texte copiate de pe net. Întrebare: câți mari scriitori contemporani de valoare au încasat 187 000 de euro în 2 luni pentru vreo carte publicată?”, este mesajul pentru care Oana Roman a fost jignită și amenințată în mediul online.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×