Alexandru Cumpănașu, nou atac la DIICOT: “Refuză să reconstituie arderea cadavrelor”

Alexandru Cumpănașu, nou atac la DIICOT: “Refuză să reconstituie arderea cadavrelor” GALERIE FOTO
Alexandru Cumpănașu nou atac la DIICOT. Sursa foto: aktual24.ro

Alexandru Cumpănașu tună și fulgeră la adresa procurorilor DIICOT care se ocupă de cazul de dispariție al nepoatei sale, Alexandra Măceșanu, despre care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o și i-a ars trupul într-un butoi. Unchiul fetei a recuzat toți procurorii, deoarece aceștia nu doresc să reconstituie arderea unui trup în butoiul respectiv.

Alexandru Cumpănașu, nou atac la DIICOT

Candidatul la președinția României solicită reconstituirea arderii unui corp uman într-un butoi, însă nu spune cum ar fi posibil să se realizeze acest experiment. Cumpănașu anunță că procurorii DIICOT refuză să reaudieze membrii familiei Dincă sub acuzații de trafic de persoane.

„Dragi români, DIICOT ne-a lăsat fără cuvinte!!! Am decis, CU ORICE RISC, RECUZAREA tuturor procurilor de caz! Aceștia au respins toate solicitările mele privind audierea de persoane și administrarea de probe care dovedesc  TRAFICUL DE PERSOANE în cazul Alexandrei. Acești indivizi au sărit calul îngrozitor! Vă rog să citiți și dummeavoastră documentele atașate (răspunsul DIICOT la solicitările mele) și să vă uluiți.

Alexandru Cumpănașu nou atac la DIICOT
Alexandru Cumpănașu nou atac la DIICOT. Sursa foto: sputnik.ro

Cumpănașu a recuzat procurorii DIICOT

Printre solicitările respinse se numără reaudierea familiei lui Dincă, confruntarea acestora cu menajera care îi acuză de trafic de persoane, realizarea experimentului judiciar privind posibilitatea arderii în butoi, etc.

Atrag atenția tuturor canalelor media că începând din acest moment orice imagine sau informație preluată de pe pagina mea de Facebook, care nu are specificată sursă – Alexandru Cumpănașu, va atrage acționarea în instanța, la CNA și la Parchet. Nu ne mai jucăm.

Împreună cu familia mea vom lua de mâine decizii radicale față de orice relatare sau referire la Alexandra sau situația acesteia fără acceptul familiei sau cu participarea acesteia și îi avertizăm că nu suntem furnizori de rating. Le mulțumesc jurnaliștilor a căror minte nu le-a fost intoxicată de bani sau ordine și au continuat să respecte familia și să prezinte informațiile în mod obiectiv”, scrie pe Facebook Alexandru Cumpănașu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×