Alexandru Cumpănașu spune că prin demisia șefului DIICOT s-a pus batista pe țambal la Caracal: „Cea mai mare greșeală în acest dosar”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
04/10/2019, 22:27
Alexandru Cumpănașu spune că prin demisia șefului DIICOT s-a pus batista pe țambal la Caracal: „Cea mai mare greșeală în acest dosar”
Cumpănașu spune că plecarea lui Bănilă a fost una politică. Sursa foto: Antena 3

Alexandru Cumpănașu regretă demisia șefului DIICOT, Felix Bănilă, și vine cu noi acuzații în dosarul Caracal. Ruda familiei Măceșanu, care între timp a devenit candidat la alegerile prezidențiale în urma tragediei prin care au trecut două adolescente din Olt, spune că în clipa de față nu mai există vreo siguranță că se va face lumină în acest thriller real.

Cumpănașu regretă plecarea lui Bănilă din funcție

Cumpănașu a declarat la Antena 3 că plecarea lui Bănilă din funcție a fost „cea mai mare greșeală” care se putea face, specificând că acum la DIICOT au rămas doar procurorii de caz, iar Bănilă era singurul care putea supraveghea din exterior, controla și verifica cum se gestionează fiecare pas din anchetă.

Politologul a mai cerut reaudierea fiului lui Gheorghe Dincă în urmă dezvăluirilor făcute de menajera pensionarului de 66 de ani, care a spus că le pregătea pe fete pentru export, iar cel care le trecea granița era băiatul fostului mecanic auto. Singura persoană împotriva căreia s-au extins cercetările este soția lui Dincă, Elena. Despre copiii lui, procurorii nu au anunțat nimic, deși există numeroase suspiciuni pornind de la simplul fapt că în dimineața răpirii Alexandrei fiica lui Dincă, Daniela, a trecut chiar prin fața casei tatălui ei, fără să poposească, însă, conform propriilor declarații.

cumpănașu
Cumpănașu a prezentat scrisoarea adresată DIICOT în care cere reaudierea familiei Dincă. Sursa foto: Antena 3

„Am cerut reaudierea familiei Dincă, inclusiv a fiului”

„Ce am cerut noi este reaudirea familiei Dincă, inclusiv a fiului lui Dincă, pentru că la dosar există declarația așa-zisei menajere a lui Dincă, și reiese foarte clar ce scria despre Dincă. Dumneai avea rolul de a le aranja, iar fiul lui Dincă avea misiunea de a le scoate peste graniță în mod fraudulos, cu acte false”, a declarat Cumpănașu la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×