Oana Roman își apără goliciunea, după fotografiile postate pe internet: „Aș mai poza. Am slăbit opt kilograme”

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/12/2019, 17:20
Oana Roman își apără goliciunea, după fotografiile postate pe internet: „Aș mai poza. Am slăbit opt kilograme”
Oana Roman le răspunde criticilor după ce a pozat cu picioarele la vedere pe pat. Sursa foto: Instagram

Oana Roman a răspuns criticilor după ce a postat câteva fotografii cu ea în care își lăsa la vederea pielea. Fiica fostului premier al României a spus că nu era în fundul gol și că ar mai poza încă o dată așa, mai ales că a slăbit opt klograme.

Oana Roman spune că ar mai poza cu goliciunea la vedere

Nu mă interesează, eu aș mai poza o dată”, a spus Oana Roman mândră de imaginile pe care chiar ea le-a postat pe Facebook.

„E adevărat că nu am mai pozat niciodată atât de îndrăzneț, dar am slăbit opt kilograme. Și în fond și la urma urmei, nu eram în fundul gol. Aveam și un prosop pe cap”, a mai spus Oana Roman pentru click.ro.

S-a despărțit de Marius Elisei, dar vor petrece împreună Crăciunul, de dragul fetiței lor

Oana Roman se pare că a scăpat de inhibiții, iar de când s-a despărțit de Marius Elisei este mai fericită și mai zâmbitoare ca niciodată.

Are multe motive de bucurie. Pe primul loc îl ocupă, evident, familia ei și fetița minunată pe care o are. Apoi, Oana se mai laudă și cu afacerea cu haine pe care o manageriază direct și care îi aduce un profit consistent.

Chiar dacă s-a separat de Marius, Oana a anunțat că va petrece sărbătorile de iarnă cu familia. E firesc deoarece în astfel de momente micuța Iza are nevoie de amândoi părinții.

„Este cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că anul ăsta, am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic”, a declarat Oana Roman.

„Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos şi normal şi o să ne petrecem şi Crăciunul împreună, şi Revelionul. Eu am organizat să o duc la munte, pentru că recunosc, eu, în primul rând veam nevoie de linşte şi de odihnă”, a spus Oana Roman la un post de televiziune.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×