Oana Roman, îngropată în datorii. E nevoită să își vândă toate rochiile, pe unele cu doar 200 de lei: „Nu e ușor”

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/12/2019, 15:18
Oana Roman, îngropată în datorii. E nevoită să își vândă toate rochiile, pe unele cu doar 200 de lei: „Nu e ușor”
Oana Roman își vinde rochiile pentru a scăpa de datorii. Sursa foto: Instagram

Oana Roman a recunoscut ceea ce presa vuia de mai multă vreme, și anume faptul că situația ei financiară nu e tocmai roz. Fiica fostului premier a spus că este datornică vândută, iar acum trage din greu să iasă cumva la suprafață lună de lună.

Oana Roman își vinde rochiile

Vedeta a spus că a cheltuit foarte mulți bani cu amenajarea casei, iar acum, pentru a-și reveni din punct de vedere financiar e nevoită să muncească zi și noapte, ba chiar își vinde și rochiile, pe unele cu 200 de lei.

„Am datorii, asta e. Am cheltuit mult și cu amenajarea casei. De aia muncesc zi și noapte, nu e așa ușor”, a declarat Oana Roman pentru ziarul Click.

Oana: „Nu am ce să mai fac cu ele”

„Le vând pe toate, nu am ce să mai fac cu ele. Dacă nu reușesc să le vând, o să le dau”, a mai declarat fosta prezentatoare de televiziune.

Așadar, persoanele care vor să cumpere rochiile Oanei o pot contacta pe rețelele de socializare pentru a afla informații despre prețuri și calitatea hainelor.

Oana s-a despărțit de Marius Elisei taman acum când situația ei nu e tocmai una plăcută dacă vorbim despre conținutul portofelului. Gurile rele spun că acesta ar putea fi unul dintre motivele despărțirii, lupta tot mai acută cu lipsa banilor.

Alții spun că criza sentimentală dintre Marius și Oana ar fi fost cauzată de infidleitatea soțului.

„Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită. Eu cred și vreau să putem să fim amândoi responsabili încât să creștem acest copil foarte frumos și să avem o relație extrem de civilizată”, a declarat Oana în momentul în care a anunțat despărțirea.

„Nu mai spuneți că vă pare rău, pentru că nu aveți de ce să vă pară rău”, mai spusese vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×