Oana Roman, grav afectată în epidemia de coronavirus. „Nu avem curent și nici apă. E tare frig afară”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/03/2020, 21:07
Oana Roman, grav afectată în epidemia de coronavirus. „Nu avem curent și nici apă. E tare frig afară”
Oanei Roman îi priește izolarea. Ce face cu Marius de când stă în casă. Sursa foto: b1.ro

Necazurile se ţin lanţ de Oana Roman în această perioadă. După ce zilele trecute vedeta a anunţat că stă foarte rău cu banii, acum aceasta se pare că a rămas fără curent, gaze şi apă, în timp ce se află cu familia la izolare.

Oana Roman, grav afectată în epidemia de coronavirus

Oana Roman întâmpină probleme grave în timp ce se află la izolare cu familia. Acesta a rămas fără curent, gaze și apă, într-o perioadă foarte nepotrivită, scrie libertatea.ro.

De câteva ore, România a intrat în carantină totală, din cauza epidemiei de coronavirus.„După ce că suntem închiși în casă, iar nu avem curent. Deci nici gaze, nici apă. Și e mare frig afară.

Oana Roman are şi probleme financiare în ultimul timp

Ce sa zic, ați găsit un moment perfect pentru a tăia curentul pentru lucrări sau nu știu eu ce”, a scris Oana Roman pe pagina proprie de Instagram.

De asemenea, Oana Roman se confruntă şi cu probleme financiare. „Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere.

Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe venitul din pensia mamei, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a transmis Oana Roman zilele trecute.

Pe de altă parte, o altă vedete care are probleme în aceste zile este şi Oana Lis. Acesteia îi este frică ca Viorel Lis să nu fie afecatat de epidemia de coronavirus.

Sunt trista…pentru mine…pentru voi…Eu stau in casa foarte mult acum, deși sunt o ființa foarte socială…am ieșit sa cumpăr ce e necesar …Si e lume pe strazi si in parcul Herăstrău (ii vad acum…) si bătrâni si adolescenți…si noi stam in casa ca prostii!!!

Regulile ar trebui sa fie pentru toti la fel!!!… dar, din contra…fiecare face ce-l taie capu’…fara sa se gândească ca suntem toti interconectati, ca societate…ca ființe pe pământul asta aici si acum!!! Da, se expun multi!!

Si nu mi se pare normal sa fie la o adică…un singur aparat respirator si sa aleagă intre unul venit din Italia, dar tânăr care nu a contribuit aici la impozit nu a facut nimic pentru România si Viorel sa nu beneficieze…ca e in vârsta si are si alte boli…

Viorel, care a muncit 50 ani in Romania (cand era primar muncea 17 ore pe zi)… care datorita lui (ce s-a facut si demarat in perioada lui) avem Apa Nova – apa potabilă, poliția locală e inventata ca serviciu public de Viorel, a facut prima groapa ecologică din România etc. Vi se pare corect si normal??”, este mesajul Oanei Lis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×