Oana Roman, extrem de afectată din cauza pandemiei! Afacerea sa este în pericol: „În curând ne vom baza pe pensia lui mama”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/03/2020, 16:26
Oana Roman, extrem de afectată din cauza pandemiei! Afacerea sa este în pericol: „În curând ne vom baza pe pensia lui mama”
Oana Roman are probleme financiare din cauza epidemiei de coronavirus. Sursa foto: Instagram

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus pe teritoriul României a ajuns deja la 308, conform celor mai recente informații oficiale și continuă să crească pe zi ce trece, motiv pentru care autoritățile ne îndeamnă să rămânem acasă. În aceste condiții, specialiștii se așteaptă la un impact negativ extrem de puternic asupra sectorului economic din țara noastră și avertizează că multe dintre afacerile care și-au întrerupt forțat activitatea riscă să intre în faliment.

Oana Roman are probleme financiare din cauza epidemiei de coronavirus: „În curând ne vom baza pe pensia lui mama”

Printre vedetele care resimt din plin pierderile provocate de răspândirea agentului patogen denumit științific COVID-19 se numără și Oana Roman. Dacă până acum afacerea cu rochii se bucura de un succes răsunător, asigurându-i vedetei un trai de lux, presărat cu ieșiri în oraș și vacanțe exclusiviste, iată că totul a luat o turnură neașteptată.

Sinceră și asumată ca întotdeauna, fiica fostului premier al României s-a destănuit fanilor din mediul online și a povestit cu lux de amănunte despre momentele dificile pe care le traversează de câteva zile. Situația este atât de gravă, încât întreaga familie s-ar putea vedea nevoită să se întrețină doar din pensia mamei sale, fost profesor universitar.

Cu toate acestea Oana este pregătită să le sară în ajutor celor care sunt în pericol să rămână fără afaceri din cauza crizei provocate de coronavirus. „Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere. Ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a transmis vedeta.

Mesajul Oanei Roman în contextul epidemiei de coronavirus

Stăm acasă de peste o săptămână. Am trecut prin toate stările posibile, ne-am luptat și cu o amigdalită tare păcătoasă, am colorat, am dansat, am citit, ne-am uitat la filme, Marius ne-a gătit și azi am profitat de vreme și am stat mult în curte. Ne e greu. Nu știu, că mulți foarte mulți dintre voi cum și cât vom rezista.

Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gândim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu. Ne rugăm să ieșim din asta sănătoși la cap și la trup și cu putere ca să putem munci apoi.

Mi-am oferit ajutorul celor care au nevoie acum de orice ca să poată supraviețui cu micile lor afaceri în care mulți au pus absolut tot ce aveau. Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere.

Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători.  Și am primit sute de mesaje sfâșietoare. 

Impactul economic va fi la fel de devastator ca cel medical. Vad însă mulți care profită fără jenă de perioada asta. E cumva în firea oamenilor, a unora dintre ei, ca atunci când e rău, să facă orice ca să le fie doar lor bine. Mulți vor ieși din situația asta bogați în bani, dar înfiorător de săraci ca oameni”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×