Oana Roman, ameninţări grave, în plină epidemie de coronavirus. „Vă calc cu mașina, vă pun o bombă, javre ce sunteţi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
26/03/2020, 17:41
Oana Roman, ameninţări grave, în plină epidemie de coronavirus. „Vă calc cu mașina, vă pun o bombă, javre ce sunteţi”
Oana Roman nu mai suportă izolarea. S-a plâns fanilor. Sursa foto: Facebook

Oana Roman a trecut la ameninţări după ce a rămas fără energie electrică. Vedeta, care a întâmpinat mai multe probleme din această cauză, a trecut la ameinţări online la adresa celor vinovaţi.

Oana Roman, cuvinte dure la adresa celor care au lăsat-o fără energie electrică

Oana Roman a rămas câteva ore fără energie electrică, fapt care a scos-o din minţi. Aceasta a fost nevoită să se adapteze situaţiei. Oana Roman a trebui să încarce telefoanele la maşină.

Astfel, vedeta a apelat la ameninţări şi la cuvinte jignitoare la adresa celor vinovaţi de situaţia creată. Vedeta a găsit locul de desfăşurare pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman trece printr-o perioadă foarte agitată

Tocmai am aflat că furnizarea energiei electrice în zona noastră nu va fi la ora 20:00 cum au zis la început, ci în jurul orei 22:30, adică după vreo 14 ore de când a fost întreruptă.

Păi nu vă iau eu mă toate frigiderle la umplut, nu vă calc eu cu mașina, nu vă pun eu o bombă javre ordinare ce sunteți, să vă bateți joc de noi în halul ăsta”, a scris Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman se confruntă şi cu alte probleme în timul epidemiei de coronavirus. Aceasta a fost nevoită să îşi suspende toate activităţile, astfel încât acum se confruntă cu probleme financiare.

Pentu a trece peste contextul actual vedeta va fi nevoie să apeleze pentru ajutor financiar la cei din familie.

Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, declara Oana Roman în urmă cu câteva zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×