Oana Roman a slăbit enorm! Vedeta ţine o dietă de mai multe luni. FOTO

Oana Roman a slăbit enorm! Vedeta ţine o dietă de mai multe luni. FOTO GALERIE FOTO
Oana Roman a slabit cu o dieta simpla

Oana Roman este mai mereu la cură de slăbire, însă niciodată nu i-a reușit ca de data aceasta. Mondena a slăbit foarte mult, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare îi lasă cu gura căscată pe prietenii ei virtuali.

Oana Roman a slăbit enorm cu o dietă destul de simplă

Cu toții observă cum Oana Roman slăbește pe zi ce trece mai mult și nu le vină să creadă. Internauții nu mai contenesc cu mesajele de felicitare la adresa fiicei lui Petre Roman. ”Se observă tinerețea numai este nevoie de alte comentarii”, ”Ce cură ții?”, ”Ce ai slabit bravooo”, sunt doar câteva dintre mesajele prietenilor virtuali ai Oanei Roman.

Fiica lui Petre Roman a ținut tot felul de diete, dar aceasta pare cea mai eficientă din câte a încercat până acum. A slăbit mult și îi stă bine, ba chiar parcă a întinerit, după ce a pierdut mai multe kilograme.

Oana Roman a slabit cu o dieta simpla
Oana Roman a slabit cu o dieta simpla

Oana Roman nu a vrut să-și micșoreze stomacul chirurgical

„Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”, ne-a spus Oana. 

Mondena a arătat că se poate slăbi și fără operație de micșorare a stomacului. O televiziune i-a propus Oanei Roman să facă o astfel de operație, însă vedeta a refuzat, deși nu o costa nimic. ”E o operație care poate avea repercursiuni și nu mă interesează să fac acest lucru. Nu l-am făcut. Puteam să o fac, dar trebuia să mă duc la televizor pentru chestia asta. Nu mi-am dorit niciodată să fac această operație. Cunosc oameni care au făcut această intervenție, dar într-adevăr au probleme”, declara Oana Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×