Soțul Mariei Ciobanu a slăbit enorm. A fost operat după ce i s-a făcut o injecție ce i-a infectat pielea – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/09/2019, 14:28
Soțul Mariei Ciobanu a slăbit enorm. A fost operat după ce i s-a făcut o injecție ce i-a infectat pielea – FOTO GALERIE FOTO
Soțul Mariei Ciobanu a trecut prin clipe grele la finalul anului trecut. Acesta s-a întors în România alături de marea cântăreață. În imagine, artista acordă un interviu pentru Antena Stars. Foto: Antena Stars

Soțul Mariei Ciobanu, Mircea Câmpeanu, a slăbit 52 de kilograme și s-a confruntat în ultima vreme cu o serie de probleme de sănătate. Partenerul ciocârliei muzicii populare românești a povestit din ce cauză a fost prin spitale în ultima perioadă și cum s-a acomodat cu viața în Statele Unite ale Americii.

Soțul Mariei Ciobanu, clipe dificile din cauza unei erori medicale

Presa a scris în ultima vreme că soțul Mariei Ciobanu ar fi grav bolnav. Mircea a vrut să lămurească toate zvonurile apărute despre el. Acesta a avut, într-adevăr anumite probleme de sănătate din cauza cărora aproape că s-a făcut piele și os. A fost operat de urgență la finalul anului trecut, iar Maria Ciobanu a fost nevoită să renunțe la concertele programate de Crăciun pentru a fi aproape de el.

Bărbatul a avut de suferit din cauza unei erori medicale. I s-a administrat ser sub piele, în loc să i se injecteze în venă. Din această cauză pielea i s-a infectat, iar starea lui de sănătate s-a periclitat în scurt timp. Medicii au reușit să îl repună pe picioare pe soțul folcloristei, iar acesta a răspuns pozitiv la tratamentul primit.

soțul mariei ciobanu
Mircea Câmpeanu, complet schimbat după ce a slăbit 52 de kilograme. Sursa foto: Antena Stars

Mircea Câmpeanu: „Am slăbit 52 de kilograme”

„Sunt bine cu sănătatea. Am slăbit 52 de kilograme. Am avut o problemă cu mâna, în loc să-mi bage serul în venă, mi-a băgat sub piele şi s-a făcut puroi şi a trebuit să mă opereze. Eu și Măria ne susținem reciproc, altfel nu putem. Ne place în Los Angeles pentru că este liniște. Suntem bucuroși că suntem alături de copii. Avem grijă de nepoți. Asteptăm să ne vedem nepoții căsătoriţi. Vom mai stă în America pană când termină copiii facultatea, apoi revenim în România”, a declarat soțul Mariei Ciobanu pentru Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×