Oana Radu și Adi Minune, la cuțite din cauza piesei „Așa sunt zilele mele”. Cântărețul de manele nu vrea nici măcar bani de la artistă

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/01/2020, 14:36
Oana Radu și Adi Minune, la cuțite din cauza piesei „Așa sunt zilele mele”. Cântărețul de manele nu vrea nici măcar bani de la artistă
Oana Radu și Adi Minune, ceartă din cauza unei melodii de-ale manelistului. Sursa foto: Instagram, captură videoclip Adi Minune

Un nou conflict s-a iscat în showbiz-ul românesc! Oana Radu și Adi Minune au ajuns să se certe din cauza melodiei „Așa sunt zilele mele”, iar manelistul nu vrea nici măcar bani de la artistă.

Oana Radu și Adi Minune, una bună, zece rele

Manelistul i-a șters piesa de pe internet. Oana Radu a povestit pe Instagram ce s-a întâmplat.

„Ne-au dat piesa jos de pe Youtube din cauza melodiei lui Adrian ‘Aşa sunt zilele mele’. Cei care au drepturile pentru piesa respectivă m-au contactat şi mi-au spus că nu sunt de acord să le cânt piesa”, a explicat Oana.

„Voiau bani probabil. Eu le-am oferit soluția să ia ei banii”

„Voiau bani probabil, eu le-am oferit soluţia să ia ei banii din ceea ce ar fi generat videoclipul nostru, probabil voiau mult mai mult şi au făcut tot posibilul să dea piesa jos. Noi am investit foarte mulţi bani în acest proiect”, a adăugat cântăreața.

Oana i-a interpretat, așadar, melodia „Așa sunt zilele mele” fără să aibă drepturi de autor. Vedeta și-a cerut scuze și s-a oferit să plătească pentru asta în bani, dar degeaba.

„Domnul de la studioul din Timişoara mi-a spus să mă duc acolo să înregistrez piesa dacă vreau să o cânt … a fost un pamflet”, a mai spus Oana Radu pe rețeaua de socializare.

Oana Radu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. A devenit cunoscută în urma participării la Vocea României în anul 2012.

Melodia care a iscat cearta între ea și manelist a sunat toată vara trecută prin discoteci, după ce un DJ cunoscut prezent la Festivalul Neversea a mixat-o, iar mulțimea a reacționat neașteptat de bine. Chiar și cântărețul a fost șocat de cât de bine a fost primită piesa sa la un festival paralel cu manelele.

Piesa pe care o interpretează Adrian Minune a fost lansată în urmă cu aproape 20 de ani, în anul 2001.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×