Oana Radu s-a îngrăşat din nou! Câte kilograme a pus artista: „Îmi place mâncarea”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/12/2018, 15:38
Oana Radu s-a îngrăşat din nou! Câte kilograme a pus artista: „Îmi place mâncarea” GALERIE FOTO
Oana Radu s-a îngrăşat din nou şi se simte bine în pielea ei

Oana Radu a pierdut lupta cu kilogramele, după ce ajunsese să dea jos peste 60. Cântăreaţa a vorbit despre problemele pe care le are cu greutatea şi spune că a pus pe pauză dieta şi s-a înngrăşat pentru că…îi place foarte mult mâncarea.

Vedeta spune că nu îi pasă de oamenii care o critică pentru acest lucru, pe motiv că îi vede ca fiind superficiali şi spune că nu are nicio altă problemă în afara faptului că doar îşi doreşte să mânânce: „Am întrerupt dieta, dar mă simt extrem de bine în pielea mea. De fapt, mă simţeam până acum o săptămână, când am reluat dieta. Sunt de părere că trebuie să fii foarte asumat.

Oana Radu s-a îngrăşat din nou

Eu am slăbit 60 de kilograme şi m-am îngrăşat mult mai puţin. Sunt scundă, se vede imediat, ăsta e defectul meu. Ca idee, oamenii deja îmi scriu că m-am îngrăşat la loc. Nu-mi pasă de lucrurile astea, pentru că oamenii sunt superficiali. Eu în momentul în care nu m-am mai simţit bine în pielea mea am reluat dieta.

M-am îngrăşat pentru că-mi place mâncarea. Foarte mult. Sunt foarte mâncăcioasă şi ăsta e motivul pentru care m-am îngrăşat. Să nu credeţi, Doamne fereşte, că sufăr de vreo boală sau am fost în vreo depresie, pur şi simplu îmi place mâncarea la nebunie”, a spus Oana Radu pentru Libertatea.

Aşa arăta Oana Radu, înainte de a da jos cele 60 de kg
Aşa arăta Oana Radu, înainte de a da jos cele 60 de kg

Totodată, Oana Radu spune că cel mai bine s-a simţit atunci când a avut multe kilograme în plus: „E o vorbă: «Cine te place, te place și așa». Nu e adevărat. Nu te poți plăcea când vezi că nu te mai cuprind hainele, soțul nu te place când ești cât patul, dar cred că tu trebuie să decizi care este cea mai bună formă a ta. Eu m-am simțit bine mai grasă. Acum nu mă mai simt. Totul e în funcție de noi. Eu sunt un om sincer și sper ca oamenii de acasă și mai ales grăsuțele să empatizeze cu mine și să înțeleagă că toate vin la momentul la care trebuie să vină”, a încheiat cântăreaţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×