Ce se întâmplă cu Oana Radu, la 4 ani după ce a slăbit spectaculos! Așa arată trupul ei

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/10/2018, 19:30
Ce se întâmplă cu Oana Radu, la 4 ani după ce a slăbit spectaculos! Așa arată trupul ei GALERIE FOTO
Oana Radu, la 4 ani de când a slăbit

Oana Radu, fostă concurentă la Vocea României, a slăbit spectaculos. La 4 ani după transformarea ei, toți se întreabă ce se întâmplă cu ea. După ce cântăreața și-a împlinit visul de a arăta așa cum își dorește, persoana publică pare să își ascundă unele părți ale corpului. Având 121 de kilograme la un moment dat, a hotărât că un pas important și pentru sănătatea ei, dar și pentru cariera pe care și-o dorește este slăbitul.

Aceasta nu s-a sfiit în declarații atunci când a fost întrebată de kilogramele în plus sau de pașii pe care i-a luat în seamă pentru a ajunge astăzi aici, la forma pe care și-a dorit-o. Oana Radu are acum 62 de kilograme, greutate la care se menține. ”Am avut 121 de kilograme și cel mai puțin 59,8 kilograme. Acum mă situez undeva la 62 de kilograme, fiindcă mai am și perioade în care mă porcesc’”, a declarat cântăreața.

Managerul acesteia, declara în 2017, că este foarte strică cu ea pentru a reuși să se mențină. ”Sunt zile în care bea o cafea și mănâncă o omletă și un croissant, iar după șase seara nu mai pune nimic în gură, poți să îi oferi orice. Este foarte ambițioasă. Pe lângă asta, încearcă să nu depășească 1,700-2,000 de calorii pe zi”, a declarat Bogdan Toma.

Ce se întâmplă cu Oana Radu, la 4 ani după ce a slăbit spectaculos! Oana, despre operațiile ei estetice

Oana radu la 4 ani dupa transformare.
Având 121 de kilograme la un moment dat, a hotărât că un pas important și pentru sănătatea ei, dar și pentru carieră.

După ce a reușit să facă această schimbare legată de trupul ei, cântăreața a recurs și la niște operații estetice. Iar, după cum corpul când simte o schimbare și slăbește jumătate din kilogramele pe care le avea înainte, pielea fiind întinsă la prima greutate cunoscută de aceasta, rămâne la fel. De aceea Oana Radu a vorbit deschis si desăre acest procedeu perfect normal. ”După cum știți bine, am slăbit peste 60 de kilograme. Acest proces a lăsat urme pe corpul meu. Sunt extrem de complexata si imi doresc din toata inima sa arat ca un om normal! Va rog sa imi tineti pumnii (…). Nu este vorba despre tunare, este vorba despre felul in care ma simt!”, explica pe Facebook cântăreața.

Mai clar, Oana Radu și-a îndepărtat surplusul de piele de pe sâni și mâini. Iar, pentru că tot a avut nevoie de anestezie generală pentru operație, aceasta a dorit să-și facă și o intervenție de implant mamar. În acea perioadă declara că remodelarea ei cu ajutorul bisturiului nu se va termina acolo. Așa că, din anul precedent până acum au urmat și eliminarea pielii în exces de pe picioare și de pe abdomen, dar și o mărire de buze și o modelare a pomeților.

Biografie

Oana Radu(24), născută la Craiova, a început să intre în sfera muzicii încă de la vârsta de 3 ani și 8 luni, la Palatul Copiilor. Aceasta a debutat în anul 2011, o dată cu participarea la concursul televizat ”Vocea României”. În anul 2014 a lansat primul single din cariera sa: ”Tu”. Aceasta a adunat milioane de vizualizări pe Youtube într-un timp foarte scurt. Publicul acesteia a început să se mărească probabil și pentru faptul că versurile primei sale piese au fost scrise de ea, împreună cu Eli.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×