Oana Radu, noi detalii despre starea de sănătate a iubitului său: “Este a 12-a zi de chin”

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
26/08/2019, 15:36
Oana Radu, noi detalii despre starea de sănătate a iubitului său: “Este a 12-a zi de chin”
Oana Radu, mesaj cutremurător despre starea iubitului său. Sursa foto: cancan.ro

Oana Radu a oferit noi detalii despre starea iubitului său Alin, internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a fost incendiat în scara blocului. S-au scurs 12 zile de atunci, iar tânărul nu pare să dea semne de revenire, mai ales că a suferit arsuri pe 75% din suprafața corpului.

Oana Radu, mesaj cutremurător despre starea iubitului său

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, artista a vorbit despre momentele cumplite prin care trece persoana iubită, precizând, totodată, că nu i-ar putea dori nimănui să aibă parte de o astfel de cumpănă.

„Este a 12-a zi de chin pentru mine, de când m-am trezit într-o situaţie odioasă, de când m-am trezit într-o situaţie groaznică, situaţie pe care n-o doresc absolut nimănui şi sper să nu fie nimeni nevoit să treacă prin aşa ceva. Nici măcar cei mai mari duşmani ai vostri sau ai noştri. Sunt într-o situaţie oribilă şi chiar nu am avut chef să vorbesc, să scriu, să fac absolut nimic. Ştiţi foarte bine v-am spus că situaţia lui este una foarte gravă. Se află, efectiv, între viaţă şi moarte, se află la spitalul Floreasca”, a scris Oana Radu pe contul personal de Facebook.

Oana Radu trece prin momente cumplite. Iubitul său se zbate între viață și moarte. Sursa foto: ciao.ro
Oana Radu trece prin momente cumplite. Iubitul său se zbate între viață și moarte. Sursa foto: ciao.ro

Oana Radu, apel disperat: „Avem nevoie de sânge și de rugăciunile voastre”

De asemenea, vedeta a reluat apelul lansat în urmă cu câteva zile, rugându-i pe cei care îi urmăresc activitatea să doneze sânge pentru iubitul său. Chiar dacă medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, Oana continuă să spere într-un miracol.

Şi v-am spus, încă de pe atunci, că avem nevoie de sânge şi de rugăciunile voastre. Asta ar fi mai mult decât ne-am putea dori. O să vă mulţumim toată viaţa noastră, avem nevoie de sânge, dacă puteţi dona în continuare, chiar avem. Şi ne rugăm ca organismul lui să reziste. Tot ceea ce facem este să ne rugăm pentru el. Şi vă rog să o faceţi şi voi, dar vă rog, avem nevoie de sânge. Oriunde vă aflaţi puteţi să o faceţi! În rest, o să începem grefarea, dacă zic bine, undeva mâine dacă o să avem suficient sânge”, a mai scris Oana Radu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×