Oana Radu, declarații cutremurătoare după ce iubitul ei a fost incendiat. „Trăiesc un coşmar. Îi vor amputa un picior”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
16/08/2019, 16:38
Oana Radu, declarații cutremurătoare după ce iubitul ei a fost incendiat. „Trăiesc un coşmar. Îi vor amputa un picior” GALERIE FOTO
Medicii vor să-i amputeze un picior iubitului Oanei Radu. Sursa foto - facebook

Oana Radu a oferit câteva declarații cutremurătoare după ce iubitul ei a fost incendiat. Artista a povestit cu lacrimi în ochi cum s-a ajuns la această situație și a precizat că aceasta este cea mai grea perioadă din viaţa ei. Conform fostei participante la show-ul Vocea României, marți, 13 august, partenerul său, Alin a plecat acasă, în Craiova, pentru a-şi susţine lucrarea de licenţă. Acesta a mers în apartamentul lui, unul în care nu stătea nimeni, pentru că viața lor se desfășoară de trei ani de zile în București.

Oana Radu, declarații cutremurătoare după ce iubitul ei a fost incendiat

La un moment dat, iubitul Oanei Radu a vrut să coboare din bloc, dar pe trepte s-a întâlnit cu un vecin. Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, a aruncat combustibil pe el şi i-a dat foc. Artista spune că iubitul ei nu a avut niciodată probleme cu acest individ, unul scos pe semnătură din spital de părinții lui. Acum, Oana Radu a povestit pe reţelele sociale că Alin este internat la Spitalul Floreasca, unde este îngrijit foarte bine.

Din păcate, starea lui este una extrem de delicată, iar medicii au decis că trebuie să-i amputeze un picior. Artista vrea ca situația să intre în atenția autorităților și transmite că pentru ea şi pentru familie nu este suficient ca atacatorul să ajungă în spatele gratiilor. Mai mult de atât, Oana Radu își dorește ca familia atacatorului să plătească toate costurile pe care le întâmpină în spital iubitul ei.

Oana Radu, declarații cutremurătoare după ce iubitul ei a fost incendiat. Oana Radu
Oana Radu este disperată și se roagă pentru sănătatea iubitului ei. Sursa foto – facebook

„Trăiesc un coşmar. Îi vor amputa un picior”

Artista a ținut să le mulțumească și fanilor săi pentru rugăciunile pe care le-au spus şi speră ca aceștia să nu se oprească, pentru că Alin are mare nevoie de ajutor. „Este tragic. Trăiesc cea mai grea prioadă din viaţa mea. Nu cred că va exista vreodată ceva mai greu de atât. Trăiesc o tragedie, un coşmar. Se pare că îi vor amputa un mebru inferior. Nu mă interesază, vreau doar să trăiască, să fie bine.

El este la spitalul Floreasca, este îngrijit foarte bine. Când spuneţi o rugăciune, vă rog să spuneţi şi pentru el. Îmi doresc doar să-şi revină şi să vină acasă pentru că mereu m-a susţinut”, a spus Oana Radu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×