Oana Radu a dezvăluit rețeta succesului. Cele 5 reguli datorită cărora a slăbit

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/05/2020, 17:37
Oana Radu a dezvăluit rețeta succesului. Cele 5 reguli datorită cărora a slăbit
Oana Radu a dezvăluit cele 5 reguli cu care a slăbit. Sursa foto: libertatea.ro/ Instagram

Oana Radu a ținut o dietă draconică pentru a da jos kilogramele în plus pe care le avea pe vremea când era concurentă la Vocea României, iar acum le oferă sfaturi celor care vor să ajungă la silueta dorită.

Oana Radu face pe nutriționista în mediul online

Cântăreața și concurenta de la Bravo, ai stil îi ține la curent pe fanii ei cu toate schimbările pe care le face, iar de câteva luni o face pe nutriționista în mediul online.

Oana Radu spune că trebuie respectate doar 5 reguli pentru a scăpa de surplusul deranjant de grăsime.

Indicațiile pe care le dă sunt de mare folos pentru mulți dintre urmăritorii ei, mai ales că pe perioada de izolare cauzată de pandemia de coronavirus sedentarismul a dus la îngrășare.

„Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate”, și-a început Oana postarea din mediul online.

„Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât toată săptămâna”

Prima regulă, pe care ea a respectat-o din prima zi, este renunțarea completă la făinoase. Apoi, vedeta nu a mai mâncat deloc după ora 18:00.

„Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna”, a scris Oana la regula numărul 3.

Apoi, aceasta i-a mai sfătuit pe cei care vor să facă precum ea să se apuce de sport și să nu mai asocieze carbohidrații cu proteinele.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×