Oana Lis a leșinat pe stradă! Oamenii au crezut că e gravidă! Vezi ce s-a întâmplat!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
07/07/2018, 10:32
Oana Lis a leșinat pe stradă! Oamenii au crezut că e gravidă! Vezi ce s-a întâmplat! GALERIE FOTO
Oana Lis a lesinat pe strada, din cauza unei diete

Oana Lis a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat pe stradă! Soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, s-a pregătit intens pentru Litoral, unde a vrut să arate impecabil. Așa că s-a pus pe slăbit! Numai că, în loc de o singură cură de slăbire, Oana Lis a combinat trei cure de slăbire, pentru a ajunge la trupul perfect de plajă. Din nefericire, Oana Lis a leșinat pe stradă, iar salvarea sa a fost un tânăr, care i-a acordat primul ajutor și a chemat ambulanța.

„Am făcut o combinaţie între trei cure şi într-o zi mă simţeam foarte obosită. M-am oprit la o cafenea şi după ce ţinusem cinci zile de dietă drastică mi-am luat două cornuri cu cremă şi m-au dat gata. A fost groaznic, am crezut că mor. Am vomitat pe stradă, m-am tăvălit pe jos, pe trotuar. Cei de la local mi-au spus să mă dau mai încolo. Am rămas dezamăgită de oameni.

Citește și Oana Lis, la un pas de sinucidere, din cauza kilogramelor în plus! Cum arăta 

Citește și Imagini inedite cu Oana Lis! Cum arăta în tinereţe! 

Oana Lis a leșinat pe stradă din cauza dietei drastice de slăbire

Mi s-a făcut rău pe stradă, erau oameni la mese şi nu a venit nimeni. Nu înţeleg de ce ne-am făcut atât de răi. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu că a fost băiatul acesta care m-a ajutat. M-am dus în patru labe la el şi l-am rugat să cheme salvarea. El nu ştia cine sunt. M-a mângâiat, m-a ţinut de mână, mi-a spus că nu o să mor. Poate e scris în stele să fiu grasă”, a spus Oana Lis la „Răi da’ Buni”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×