Oana Cârmaciu, nerăbdătoare să aducă pe lume primul ei copil: ”Se schimbă foarte multe lucruri”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/02/2020, 15:34
Oana Cârmaciu, nerăbdătoare să aducă pe lume primul ei copil: ”Se schimbă foarte multe lucruri”
Oana Cârmaciu va deveni mama unui băiețel în luna aprilie. Sursa foto: Instagram.com

Oana Cârmaciu, actrița principală din serialul „Sacrificiul” urmează să devină mamă pentru prima oară și a dezvăluit cum a decurs până acum sarcina. Frumoasa actriță a mărturisit că l-a început a fost șocată, dar în cele din urmă s-a bucurat de vestea neașteptată.

Actrița Oana Cârmaciu, în culmea fericirii în perioada sarcinii

Oana Cârmaciu sau Ioana așa cum este cunoscută în serialul de la Antena 1 „Sacrificiul: Alegerea” a rămas însărcinată fără să-și propună acest lucru și nu se gândea să devină mamă la vârsta de 26 de ani. După ce a trecut de șocul sarcinii, vedeta și iubitul ei s-au bucurat enorm că vor deveni părinți pentru prima oară.

„Pentru mine cel mai greu a fost la început, în primele trei luni, când se schimbă foarte multe lucruri, foarte, foarte repede și în special emoțional îți este foarte greu atunci.

Iar acum, începe să fie din ce în se mai greu pentru că, practic, am un ghiozdan de 8 kg pe care îl port 24/7 și e greu!”, a dezvăluit actrița în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, relatează a1.ro.

Actrița din „Sacrificiul” despre perioada sarcinii

„Nu m-am gândit că un copil mă poate încurca în carieră, cât m-aș fi gândit că… nu știu, un copil cu copil”, a mai adăugat actrița care a spus că i-ar fi plăcut să aibă o casă înainte de a rămâne însărcinată.

Sarcina actriței din serialul „Sacrificiul” a ajuns la 7 luni, iar vedeta a trecut până acum prin numeroase evenimente. Întrebată de Dani Oțil dacă i se oferă locul în față la coadă, Oana Cârmaciu a mărturisit cu tristețe că nu s-a întâmplat acest lucru.

„Sunt mai atentă la mult mai multe lucruri decât înainte pentru că am fost răcită acum două luni,  dar a fost îngrozitor. Am simțit răceala cu totul altfel pentru că nu ai voie să iei nimic, aproape nimic și nu am știut câte chestii poate să facă anumite medicamente”, a povestit actrița despre perioada sarcinii.

Oana Cârmaciu va deveni mama unui băiețel, în curând

Frumoasa brunetă urmează să nască în luna aprilie și va aduce pe lume un băiețel. Momentan actrița nu a dezvăluit ce nume a ales pentru bebeluș, însă a început deja să facă pregătirile pentru micuț cumpărând până acum cutii întregi de lucruri.

„O să avem un băiețel. Deja am început să facem pregătiri, avem mulți oameni în jurul nostru care s-au apucat de pregătiri înaintea noastră. Nu am născut și deja am câteva cutii cu lucruri de bebeluși”, a dezvăluit actrița pentru sursa menționată.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×