Cine este și cu ce se ocupă iubitul Oanei Cârmaciu din Sacrificiul. Tânărul de 29 de ani are o carieră de invidiat. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/02/2020, 11:07
Cine este și cu ce se ocupă iubitul Oanei Cârmaciu din Sacrificiul. Tânărul de 29 de ani are o carieră de invidiat. FOTO GALERIE FOTO

Oana Cârmaciu, actrița din serialul „Sacrificiul” difuzat la Antena 1, a surprins pe toată lumea când a dezvăluit că este însărcinată. Frumoasa șatenă mărturisea în trecut că iubitul ei este tot actor, dar nu a dezvăluit despre cine este vorba, însă acum s-a aflat. 

Oana Cârmaciu se iubește cu un actor de la Teatrul Anton Pann

Oana Cârmaciu (26 de ani) și-a ținut departe de ochii lumii relația amoroasă, dar recent a mărturisit că va aduce pe lume un băiețel. Actrița principală din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 radiază de fericire, iar mulți au început să se întrebe cine este norocosul tată. VEZI FOTO

Se pare că Oana Cârmaciu formează un cuplu tot cu un actor, pe nume Tudor Andronic. Tânărul în vârstă de 29 de ani este originar din Sibiu și joacă pe scena din cadrul teatrului Anton Pann din București. Tudor Andronic ete talentat și a jucat în numeroase piese de teatru, dar și într-un film.

„Mă numesc Tudor Andronic, născut în Sibiu iar din anul 2010 stablit în București unde am început această călătorie profesională sub cârma profesorului Adrian Titieni. În anul 2018 am devenit membru în echipă teatrului Anton Pann, o echipă tânără cu mari perspective profesionale” apare pe  teatrulantonpann.ro

Actrița din Sacrificiul, despre sarcina neplanificată

Frumoasa actriță a declarat recent că nu a planificat să rămână însărcinată și nici măcar nu se gândea că va aduce pe lume un copil la vârsta de 26 de ani. Oana Cârmaciu a mai adăugat că Ioana, personajul pe care îl interpretează în serialul de la Antena 1, a rămas însărcinată datorită ei.

„Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără și la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun.

Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi pregătită. Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită”, a spus Oana într-un interviu pentru libertatea.ro.

Oana Cârmaciu și Tudor Andronic vor avea un băiețel

Actrița din serialul difuzat la Antena 1 a dezvăluit care este sexul bebelușului. Oana Cârmaciu și iubitul ei vor avea un băiețel pentru care vedeta deja a cumpărat numeroas lucruri. Șatena urmează să nască în curînd, motiv pentru care a început să se pregătească pentru acest moment.

„O să avem un băiețel. Deja am început să facem pregătiri, avem mulți oameni în jurul nostru care s-au apucat de pregătiri înaintea noastră. Nu am născut și deja am câteva cutii cu lucruri de bebeluși”, a dezvăluit actrița pentru a1.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×