Oana Cârmaciu a devenit mamă. Primul mesaj al actriței din serialul Sacrificiul după ce a născut

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/05/2020, 15:34
Oana Cârmaciu a devenit mamă. Primul mesaj al actriței din serialul Sacrificiul după ce a născut
Oana Cârmaciu a devenit mămică. Primul mesaj al actriței din serialul Sacrificiul după ce a născut. Sursa foto: Instagram.com

Oana Cârmaciu, actrița care joacă în serialul „Sacrificiul” difuzat la Antena 1, a anunțat în mediul online că a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel pe care momentan nu l-a prezentat fanilor de pe rețelele de socializare.

Actrița Oana Cârmaciu, primul mesaj după ce a născut

Frumoasa actriță a împărtășit recent cu fanii de pe rețelele de socializare o veste foarte frumoasă: a devenit mamă. Oana Cârmaciu a născut în plină pandemie de coronavirus un băiețel perfect sănătos despre care nu a dorit să spună foarte multe.

Bruneta a așteptat ca micuțul să împlinească o săptămână de viață pentru a anunța venirea lui pe lume. Oana Cârmaciu și iubitul ei Tudor Andronic sunt în culmea fericirii, bucurându-se de fiecare clipă petrecută alături de nou-născut care a venit pe lume într-o zi foarte importantă, pe 1 mai, de Ziua Muncii.

„De pe când eram doar doi ♥️. Adică acum o săptămână😂”, a scris actrița în dreptul unei imagini de pe Instagram în care apare alături de iubitul ei. 

Cum s-a pregătit actrița pentru venirea pe lume a bebelușului

Mesajele fanilor nu au întârziat să apară foarte mulți felicitând-o pe actriță pentru venirea pe lume a bebelușului, însă așa cum era de așteptat, au fost și persoane care și-au dorit o fotografie cu bebelușul. Vedeta nu a răspuns când va face publică o imagine cu cel mic, însă probabil fanii mai au de așteptat.

„Felicitări❤️ să vă bucurați de el 😍”, Poze cu Bebe nu postezi? 😘😘😘”, sau „Felicitări ❤️❤️❤️ ești o mămică superbă😍” sunt doar câteva dintre mesajele primite de actriță pe contul de Instagram.

Cu puțin timp înainte de a naște Oana Cârmaciu a mărturisit că a început pregătirile pentru venirea bebelușului devreme și chiar a primit foarte mult lucruri de la oamenii din jurul ei.

Actrița din serialul de la Antena 1 a precizat că a strâns foarte multe cutii cu lucruri de bebeluși, așadar nu a fost luată pe nepregătite.

„O să avem un băiețel. Deja am început să facem pregătiri, avem mulți oameni în jurul nostru care s-au apucat de pregătiri înaintea noastră.

Nu am născut și deja am câteva cutii cu lucruri de bebeluși”, a dezvăluit actrița în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×