O vedete consacrată din România se mută definitiv în SUA. Și-a scos la vânzare casa și mașina

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/08/2019, 19:04
O vedete consacrată din România se mută definitiv în SUA. Și-a scos la vânzare casa și mașina GALERIE FOTO
Laurette vrea să se mute definitiv în SUA

Frumoasa Laurette vrea să se mute definitiv în Statele Unite ale Americii! Vedeta este decisă să trăiască visul american, în acest sens scotându-și la vânzare casa și mașina. Frumoasa mulatră spune că peste ocean are mai multe oportunități decât în România.

Laurette vrea să se mute definitiv în SUA

Fosta asistentă tv este hotărâtă să ia viața de la capăt, alături de fiica sa, Serena, pe care vrea s-o ia cu ea peste mări și țări. Vedeta se pare că este încă singură, după divorțul de Ciprian Nistor, cu care s-a căsătorit în timp ce acesta se afla în detenție.

„Vreau să plec în America. Am pus casa şi maşina la vânzare şi vreau să fac acest pas important în viaţa mea. Dacă totul merge aşa cum am plănuit, probabil în noiembrie aş putea să mă mut cu tot cu fiica mea, Serena. Am mai multe oportunităţi acolo decât am aici în momentul de faţă”, a spus Laurette pentru click.ro.

Laurette vrea să se mute definitiv în SUA
Laurette vrea să se mute definitiv în SUA

Laurette are probleme medicale, din cauza silicoanelor expirate

Recent, Laurette a vorbit despre o nouă intervenție la nivelul sânilor, din cauza unor probleme medicale. Vedeta se plânge că are dureri puternice din cauza silicoanelor care, spune ea au expirat.

 „Am fost la doctor, pentru că aveam dureri mari, mai ales la sânul drept. Silicoanele cred că au expirat, sunt vechi. Dacă nu le scot de urgenţă există riscul unor complicaţii foarte grave. Plus că nu le mai support”, a declarat Laurette, potrivit Spynews.

Laurette Atindehou este un cunoscut model din România. Vedeta este mama unei fetițe, Serena, în vârstă de șapte ani. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018. Acesta se află după gratii, fiind condamnat la 15 ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×