O vedetă PRO TV a fost înmormântată astăzi. Ramon Chicireanu a fost concurent la Masterchef

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/04/2020, 20:32
O vedetă PRO TV a fost înmormântată astăzi. Ramon Chicireanu a fost concurent la Masterchef
Ramon Chicireanu a fost înmormântat. Tânărul de 38 de ani a murit de cancer limfatic la doar 38 de ani. Sursa foto: protv.ro

Vineri, 3 aprilie, marea familie a PRO TV-ului și-a luat rămas bun de la Ramon Chicireanu, fost concurent al show-ului culinar Masterchef, răpus de cancer la doar 38 de ani. Din cauza măsurilor luate de autorități pentru stoparea epidemiei de coronavirus, tânărul a fost înmormântat la cimitirul Sf. Petru şi Pavel din Iași în prezența unui număr restrâns de persoane apropiate.

Ramon Chicireanu a fost înmormântat. Trupul neînsuflețit, adus cu greu din Germania

Deși decesul s-a produs pe data de 16 martie, ceremonia funerară nu a putut avea loc mai devreme, din pricina procedurilor de repatriere ale trupului neînsuflețit. Ramon se afla în Germania, unde urma un tratament ce spera să îl vindece de cancerul limfatic cu care se confrunta de o vreme bună. Din păcate, organismul a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

În ciuda popularității dobândite odată cu participarea la concursul Masterchef, a preferat să își ducă povara de unul singur, în tăcere, până când un prieten i-a făcut cunoscută suferința printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. În urmă cu doi ani, Ramon a urmat un tratament în Germania și părea să fi dat rezultatele așteptate. Din păcate, boala a revenit ulterior, de data aceasta fiindu-i fatală.

A fost unul dintre cei mai carismatici concurenți de la Masterchef

În cadrul competiţiei MasterChef de la Pro TV, Ramon Chicireanu s-a remarcat nu doar prin preparatele îndrăznețe, ci și prin umorul său debordant. Ediția în care i-a făcut să râdă cu lacrimi pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, cei trei jurați de la acea vreme, a devenit virală în mediul online, adunând peste 50.000 de vizualizări.

Dar aceasta n-a fost singura apariție televizată a tânărului de 38 de ani. Împreună cu soția sa, Roxana, Ramon a luat parte la emisiunea 2k1, moderată de Mirela Vaida pe Antena 1. Ba mai mult decât atât, cei doi au reușit să câștige premiul de popularitate al lunii martie 2017, bucurându-se astfel de o vacanță de zile mari în Antalya.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×