O vedetă de la Kanal D este însărcinată! A făcut anunţul direct pe post

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/05/2019, 12:36
O vedetă de la Kanal D este însărcinată! A făcut anunţul direct pe post GALERIE FOTO
Andreea Mantea prezintă emisiunea Puterea Dragostei. O concurentă a făcut o farsă despre sarcina ei. Sursa foto: KANAL D

O vedetă de la Kanal D a anunțat pe post că este însărcinată. Este vorba despre una dintre participantele de la reality-show-ul matrimonial ”Puterea dragostei” prezentat de Andreea Mantea. Tensiunea crește în casa iubirii, iar concurenții nu stau degeaba. Una dintre fete a mărturisit că va avea un copil.

Simina de la Puterea dragostei i-a făcut o farsă lui Jador

Este vorba despre Simina, una dintre româncele care s-a înscris în show-ul filmat la Istanbul pentru a-și găsi bărbatul ideal. Evident, totul a fost doar o regie, căci sarcina nu există în realitate. Aceasta a vrut să îl testeze pe unul dintre băieți, Jador, așa că a inventat acest subiect să vadă ce reacție va avea.

”Sunt însărcinată! Eu doar lui i-am spus. Ca test, să văd dacă spune cuiva sau nu”, a spus Simina, scrie wowbiz.ro. Andreea Mantea i-a spus apoi lui Jador, care a replicat că s-a discutat despre asta, că singurul care știa despre posibila sarcină a concurentei era doar el, de vreme ce formează un cuplu.

Simina și Jador, unul din cuplurile din emisiune. Sursa foto: wowbiz.ro

Printre concurenți se numără și câteva vedete

Emisiunea Puterea dragostei este un reality-show matrimonial difuzat de Kanal D, realizat după formatul internațional The power of love. În concurs, la început, au intrat 6 fete și 6 băieți. Printre participanții acestui sezon se numără și câteva vedete. Rafaela de la Exatlon a intrat de la început.

Apoi s-au adăugat listei concurenților Mary de la Insula iubirii și Hamude, stripperul cunoscut în lumea mondenă. Despre Hamude au apărut tot felul de informații în timp ce acesta era în casa din Istanbul. Trecutul lui a ieșit la iveală și s-a aflat că făcea videochat sau chiar era escortă masculină.

Pentru a prezenta această emisiune, Andreea Mantea a fost nevoită să se mute în Istanbul, acolo unde se filmează show-ul. Puterea dragostei se difuzează de luni până vineri, de două ori pe zi. Prima emisiune a zilei începe la ora 11, iar a doua la ora 17. Gala eliminatorie are loc în fiecare sâmbătă de la ora 15:30.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×