O tânără din Rusia a fost ucisă şi abandonată! Cum a fost găsită

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
30/07/2019, 15:16
O tânără din Rusia a fost ucisă şi abandonată! Cum a fost găsită
Această tânără a fost ucisă, dezbrăcată complet și îndesată într-o valiză

O tânără din Rusia, a cărei dispariție a fost reclamată de familie, întrucât nu a mai dat niciun semn apelurilor repetate pe care aceștia le-au efectuat la numărul său de telefon, a fost găsită fără suflare de anchetatori într-un apartament vechi din Moscova. Interesant este faptul că trupul fetei fusese complet dezbrăcat și, ulterior, îndesat într-o valiză.

O cunoscută bloggeriță din Rusia, ucisă și îndesată într-o valiză

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de proprietarul respectivului apartament, bărbatul luând imediat legătura cu autoritățile. Potrivit informațiilor furnizate până în momentul de față, pe corpul tinerei au fost identificate mai multe răni la nivelul pieptului, provocate, cel mai probabil, de o armă albă. Oamenii legii au demarat deja o anchetă, pentru a stabili cauzele exacte în care fata și-a pierdut viața.

În vârstă de doar 24 de ani, Ekaterina K. a absolvit cursurile unei prestigioiase facultăți de medicină din Rusia, remarcându-se, însă, ca bloggeriță în peisajul mediatic, textele sale având zeci de mii de cititori din întreaga lume. În plus, tânăra se bucura de un real succes și pe rețelele de socializare, numărul celor care îi urmăreau activitatea ajungând până la pragul de 80.0000.

Studentă la medicină. Ekaterina făcea furori cu postările sale pe rețelele de socializare
Studentă la medicină. Ekaterina făcea furori cu postările sale pe rețelele de socializare

S-a despărțit de iubit pentru un bărbat mai în vârstă

Principalul suspect pe care anchetatorii îl au în vedere este chiar fostul iubit al Ekaterinei, cei doi punând punct relației, întrucât aceasta s-a îndrăgostit de un bărbat în vârstă de 52 de ani, cu care chiar plănuia să plece în Olanda. Pentru moment, nu s-a efectuat nicio arestare în acest caz.

Ekaterina își dedicase viața frumuseții,descoperind încă din copilărie o pasiune pentru concursurile de frumusețe. Apoi, a ales să studieze medicina, specializându-se pe dermatologie. De altfel, tânăra lucra ca medic rezident într-un spital din Moscova și avea planuri mari, mai ales că obișnuia să lucreze și ca model.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×