Atac cu armă albă într-o biserică din Botoşani! Preotul îşi suspectează superiorii!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
27/11/2017, 19:00
Atac cu armă albă într-o biserică din Botoşani! Preotul îşi suspectează superiorii!

Atac cu cuţitul într-o biserică din Botoşani! Un bărbat a fost bătut, iar altul a intrat în lăcaşul de cult şi a început să lovească cu un cuţit, informează România TV. Preotul bisericii susţine că în spatele atacului ar fi Mitropolia Moldovei şi Bucovinei!

Incidentul a avut loc la biserica Schit Orăşeni, acolo unde un bărbat a fost strâns de gât, iar un alt individ înarmat cu un cuţit a atacat mai mulţi enoriaşi. Preotul a fost cel care a sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care face cercetări în acest caz.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Atacul cu cuţitul în biserică nu este singurul caz

Părintele spune că în spatele acestor evenimente care s-au tot întâmplat în ultima perioadă ar fi oficiali ai Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Pe de altă parte, sunt oameni din zonă care spun că au fost atacate persoane care au trecut prin faţa bisericii de oameni puşi să păzească biserica.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×