O tânără din Gorj a murit după ce a născut prin cezariană. Rudele femeii fac acuzații foarte grave

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 09:22
O tânără din Gorj a murit după ce a născut prin cezariană. Rudele femeii fac acuzații foarte grave
Tânăra din Gorj a murit după ce a născut prin cezariană. Sursa foto: știrileprotv.ro

O tânără din Gorj a murit după ce a născut prin cezariană, cazul ei fiind asemănător cu al Andreei Bălan, cântăreață care la nașterea celei de-a doua fetițe a intrat în comă. Din nefericire, pentru femeia din Gorj deznodământul nu a fost unul fericit. Rudele acesteia fac acuzații foarte grave acum susținând că i s-au administrat prea multe injecții și pastile.

Raluca Alexandru, 21 de ani, a murit marți seară

Raluca Alexandru avea 21 de ani și a născut marți seară la un spital din Târgu Cărbunești. Tânăra mai avea un băiat acasă, unul de patru ani, născut tot prin cezariană. Soțul Ralucăi, Gheorghe, susține că fata nu a avut nicio problemă la toate controalele pe care le-a făcut până în ultima clipă a sarcinii. Cei doi au fost la câteva spitale din Italia unde medicii au asigurat-o pe mămică de faptul că totul este în regulă.

„Nu a avut nici un fel de problemă. Am fost în Italia, are control din Italia, am dat 350 de euro, am chitanţe, am tomograful, am tot, nu are nici un fel de problemă. I-au greşit operaţia, că asistentele le-am auzit că vorbeau că e complicată operaţia, că au greşit ceva”, susține Gheorghe, văduvul, scrie știrileprotv.ro.

andreea bălan
Andreea Bălan a făcut embolie cu lichid amniotic când a născut-o pe Clara. Sursa foto: adevărul.ro

Rudă: „Au băgat injecții până i s-a spart un vas de sânge”

Familia Ralucăi credea că medicii au greșit operația. Claudiu, o altă rudă de-ale tinerei de 21 de ani spune că i s-au administrat foarte multe injecții și pastile, după cum a aflat de la un spital din Craiova. „Au băgat la injecţii şi la pastile în ea până i s-a spart un vas de sânge. Din cauza tratamentului puternic pe care i l-au dat, aşa ne-au spus la Craiova, i s-a spart un vas de sânge şi a inundat plămânii. Noi credem că au greşit operaţia”, spune Claudiu.

Constantin Târziu, managerul Spitalului din Târgu Cărbunești a spus că situația prin care a trecut Raluca a fost exact aceeași cu cea prin care a trecut celebra cântăreață Andreea Bălan, care a făcut embolie cu lichid amniotic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×