Andreea Bălan a dezvăluit secretul celor 13 diamante de pe verighete: “Aşa mi-am dorit mereu”

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/09/2019, 14:41
Andreea Bălan a dezvăluit secretul celor 13 diamante de pe verighete: “Aşa mi-am dorit mereu”
Andreea Bălan se pregătește de nunta cu George Bunea. Sursa foto: antena3.ro

Duminică, 15 septembrie, este ziua cea mare pentru Andreea Bălan și George Burcea. Îndrăgita artistă și soțul său își unesc destinele în fața lui Dumnezeu, la mai bine de doi ani de la căsătoria desfășurată pe o plajă din Statele Unite ale Americii. Un detaliu observat cu puțin timp înainte de fericitul eveniment a atras atenția fanilor săi din mediul online. Este vorba despre cele 13 diamante de pe verighete.

Ce semnifică cele 13 diamante de pe verighete

Cum rețelele de socializare ale Andreei Bălan au fost asaltate cu mesaje și comentarii pe marginea acestui subiect, juratul emisiunii Te cunosc de undeva, difuzată de Antena 1, le-a dezvăluit într-un final secretul tuturor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Chiar dacă mulți se feresc de numărul 13, crezând că aduce ghinion, pentru frumoasa blondină, acesta are o semnificație aparte.

Ia priviți, dragilor, cu 13 diamante. Sunt 13 pentru că sunt zilele fetițelor mele, adunate. Minunate. Așa cum mi-am dorit”, a dezvăluit Andreea Bălan într-un videoclip postat pe contul personal de Facebook.

Verighetele au fost făcute chiar de Diana Bișinicu

Totodată, pentru realizarea superbelor verighete cu 13 diamante, Andreea Bălan a apelat la ajutorul unei alte artiste, care a avut grijă ca buna sa prietenă să aibă parte de nunta mult visată. Este vorba despre Diana Bișinicu, care are un magazin de bijuterii frecventat de cele mai importante figuri ale showbiz-ului românesc.

Vă prezint în exclusivitate verighetele pe care cu mare drag i le-am făcut colegei mele Andreea Bălan. În video veți vedea câte diamante a ales Andreea, dar și ce semnifică numărul acestora! Andreea Balan și George Burcea, să aveți o viață ca în povești împreună!”, a scris Diana Bișinicu pe contul său de Facebook, înaintea cununiei religioase, eveniment așteptat de foarte multă vreme.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×