O tânără de 21 de ani din Giurgiu s-a spânzurat, după o ceartă cu viitoarea soacră! Ce i-a făcut

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
30/03/2019, 19:44
O tânără de 21 de ani din Giurgiu s-a spânzurat, după o ceartă cu viitoarea soacră! Ce i-a făcut GALERIE FOTO
S-a spânzurat din cauza viitoarei soacre

Caz șocant în Giurgiu. O tânără de doar 21 de ani s-a spânzurat, iar motivul care a determinat-o să comită cumplitul gest este de-a dreptul surprinzător. Mai mult decât atât, fata a scris și un bilet de adio cutremurător.

O tânără de 21 de ani s-a spânzurat dintr-un motiv incredibil

O întâmplare șocantă a îndoliat locuitorii din Giurgiu. Cătălina Adriana, o tânără de doar 21 de ani, a decis să încheie socotelile cu viața, după ce s-a certat cu mama celui care în scurt timp avea să-i devină soț.

Se pare că femeia i-a cerut tinerei să-i înapoieze inelul de logodnă pe care fiul său i-l dăruise în momentul în care a cerut-o în căsătorie. Această situație a afectat-o atât de tare pe Cătălina, încât fata a luat o decizie greu de explicat în cuvinte. La scurt timp după scandalul cu viitoarea soacră, a fost găsită spânzurată într-un șopron din fundul curții, chiar de către mama sa. Le-a cerut totodată acestora să nu plângă și să nu fie triști din cauza deciziei ei.

Cătălina s-a spânzurat după ce s-a certat cu mama logodnicului său. Tânăra avea doar 21 de ani
Cătălina s-a spânzurat după ce s-a certat cu mama logodnicului său. Tânăra avea doar 21 de ani

Înainte de a se sinucide, tânăra a lăsat un bilet de adio

Fata avea planuri mari, visa să termine facultatea și să aibă o carieră de succes. S-a îndrăgostit nebunește de Gigi, un bărbat  cu 11 ani mai în vârstă, cu care de altfel și locuia de ceva vreme. Cei doi trăiau împreună cu viitoarea soacră, iar femeia se pare că nu prea o avea la inimă pe Cătălina.

În urma unei discuții în contradictoriu, spiritele s-au încins, i-ar femeia i-a cerut tânărului să plece din casa ei. Nu înainte de a-i înapoia inelul de logodnă pe care fiul său i-l dăruise, în momentul în care fata a fost de acord să se căsătorească.

Verișoara Cătălinei, povestește că în biletul de adio pe care fata l-a scris înainte de a comite gestul cutremurător,  aceasta a explicat că nu poate trăi fără Gigi, nu își imaginează viața fără el, și nu-și mai dorește să trăiască, dacă nu vor putea fi împreună. În plus, Cătălina era dezamăgită de faptul că s-a întors în casa părinților ei, pe care considera că îi făcuse astfel de rușine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×