Un copil de 10 ani s-a spânzurat după ce colegii de școală i-au scris pe tabletă: ”Sinucide-te, nu aparții acestui loc”

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
27/03/2019, 13:57
Un copil de 10 ani s-a spânzurat după ce colegii de școală i-au scris pe tabletă: ”Sinucide-te, nu aparții acestui loc” GALERIE FOTO
Un copil s-a spânzurat după ce a fost abuzat de colegi

Un copil de doar zece ani din statul american Texas și-a pus capăt zilelor, după ce a fost abuzat la școală de mai mulți colegi. Copilul s-a spânzurat la scurt timp după ce un alt elev l-a bătut și i-a scris pe tabletă să se sinucidă. Părinții micuțului sunt coplesiți de durere și nu înțeleg cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie.

Prin ce chin a trecut copilul care s-a spânzurat

Kevin Reese Jr. era un copil mai timid care iubea să deseneze și să picteze. Firea sa sensibilă a atras însă antipatia unora dintre colegii de școală, care au început să își bată joc de el. „Nu mi-am închipuit niciodată că s-ar putea ajunge aici. Încă sunt în negare. Îmi ia timp să accept că acest lucru s-a petrecut”, a spus mama copilului, citată de Daily Mail.

Femeia spune că știa că fiul ei avea probleme la unitatea de învățământ, dar nu a conștientizat că acestea sunt așa de grave încât să-l facă să-și ia viața. Ea a rememorat că fiul ei venise toamna trecută acasă plângând, după ce fusese lovit de colegi. Cu toate acestea, ea a considerat că în ultima perioadă fiul ei era în controlul situației.

Copilul care s-a spânzurat, alături de mama sa

Ce a spus școala la care studia copilul care s-a spânzurat despre situația acestuia

Din păcate, nu a fost așa. Într-o zi, după ce a venit de la școală, Kevin s-a spânzurat în debara. La acel moment, acasă era doar sora sa vitregă, care și-a alertat părinții telefonic când a găsit trupul micuțului. Se pare că el fusese bătut la școală, iar unul dintre agresori îi scrisese pe tabletă: „Sinucide-te! Nu aparții acestui loc!„.

Mama băiatului spune că a încercat să vorbească cu școala după ce Kevin fusese agresat fizic de un coleg. Cei de aici i-au spus însă că nu a existat niciun conflict și că nu există nicio dovadă care să confirme agresarea elevului. Cazul a intrat în atenția autorităților americane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×