O rusoaică și-a tranșat colegul de apartament! Îl bănuia pe bărbat că i-ar fi ucis pisica

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 10:52
O rusoaică și-a tranșat colegul de apartament! Îl bănuia pe bărbat că i-ar fi ucis pisica GALERIE FOTO
Rămășițe ale bărbatului au fost descoperite de anchetatori. Sursa foto - facebook

O rusoaică și-a tranșat colegul de apartament din cauza unei pisici din rasa Ragdoll! Aceasta este acuzată acum de crimă după ce și-a tăiat amicul în mi multe bucăți. Ca să scape de acestea, femeia i-a pus rămășițele în pungi de plastic. Anastasia Kh a fost prinsă după ce a făcut diferite călătorii cu un microbuz local la 5km distanță de St Petersburg. Ajunsă acolo, aceasta nu a ezitat și sa apucat să îngroape pungile în nisip. Resturile umane au fost găsite de un bărbat care ieșise să își plimbe câinele.

O rusoaică și-a tranșat colegul de apartament!

În saci au fost găsite diferite părți ale corpului bărbatului, oase și piele. „L-a lovit cu un ciocan în cap, după care l-a tăiat în bucăți. Între cei doi a existat în mod evident un conflict puternic care a explodat la un moment dat. Femeia i-a reproșat victimei lipsa pisicii și l-a acuzat pe acesta că i-a ucis animalul de companie. Probabil că bărbatul nu a știut exact ce și cum să răspundă, dar cert este că agresoarea s-a înfuriat peste măsură.

Rămâne de văzut acum și care este starea psihică a femeii. Aceasta a fost prinsă și dusă chiar la un spiatl de specialitate pentru a vedea dacă a avut discernământ în momentul crimei. Sunt mai mulți factori de care trebuie să ținem cont în anchetă și, ironie a sorții sau nu, în acest moment nu excludem nici măcar varianta ca pisică să fie în viață și să apară la o dată ulterioară.

O rusoaică și-a tranșat colegul de apartament! Crimă
Pisica cu pricina lipsea din locuință de câteva zile. Sursa foto – facebook

Îl bănuia pe bărbat că i-ar fi ucis pisica

Am descoperit în urma cercetărilor saci încărcați cu rămășițe umane îngropați în diferite locuri”, a declarat un polițist rus. Potrivit experților criminaliști, cadavrul a fost tranșat într-un mod „profesionist”.  Mai mult de atât, în apartamentul în care cei doi locuiau au fost găsite pete de sânge ale bărbatului. Criminaliștii au rămas șocați de modalitatea prin care femeia a decis să îl tranșeze pe acesta.

Aceștia spun că nu au fost nevoiți niciodată până acum să analizeze o crimă cu un asemenea sânge rece. Femeia riscă acum pedeapsa cu închisoare de cel puțin 20 de ani fără a avea posibilitatea de eliberare condiționată

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×