Un câine din Iași refuză să plece din locul în care a murit un tânăr. Povestea animalului

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 19:38
Un câine din Iași refuză să plece din locul în care a murit un tânăr. Povestea animalului
Acest cățeluș simpatic refuză să plece de la locul accidentului în urma căreia și-a pierdut viața un tânăr din Iași. Sursa foto: digi24.ro

Câinele este cel mai bun prieten al omului”, așa ne spune o vorbă din bătrâni, iar povestea pe care o veți citi în rândurile următoare nu face altceva decât să confirme această afirmație. Este vorba despre un patruped ce refuză, pur și simplu, să plece de la locul accidentului în urma căruia și-a pierdut viața Alexandru, un tânăr de doar 21 de ani din comuna Andrieșeni, județul Iași. Emoționați până la lacrimi de devotamentul său, membrii familiei i-au amenajat un adăpost și trec zilnic pentru a-i aduce de mâncare.

Familia băiatului nu-și explică de ce câinele nu pleacă de la locul accidentului

De altfel, „câinele de la copac” i-a impresionat pe toți cei care au casele în apropiere de locul unde și-a găsit sfârșitul băiatul, student la Medicină Veterinară și mare iubitor de animale, după spusele rudelor sale. Deși cumplitul accident a avut loc în 21  septembrie, patrupedul nu a mai plecat de atunci, îndurând inclusiv condițiile meteo, care au fost extrem de vitrege în ultimele zile. Văzându-l că stă de zile întregi în frig și ploaie, membrii familiei tânărului i-au făcut un adăpost și îi aduc în fiecare zi de mâncare. Interesant este faptul că nimeni nu-și poate explica de ce rase de caini sunt extrem de loiale, așa cum este și aceasta.

Din 21 septembrie, de când băiatul a murit, patrupedul nu mai pleacă de la locul accidentului. După ce au văzut că stă în frig şi în ploaie, membrii ai familiei tânărului i-au făcut un adăpost şi în fiecare zi trec să îi lase de mâncare. Nimeni nu îşi explică de ce câinele nu părăseşte locul accidentului”, a declarat Vasile Holban, tatăl băiatului, pentru Mediafax.

În acest loc și-a pierdut viața Andrei, un tânăr de doar 21 de ani. Sursa foto: digi24.ro
În acest loc și-a pierdut viața Andrei, un tânăr de doar 21 de ani. Sursa foto: digi24.ro

Familia îl strigă cu numele băiatului și ar vrea să-l ia de la locul accidentului

Totodată, bărbatul a dezvăluit că întreaga familie s-a atașat deja de simpaticul animăluț și, mai mult decât atât, îl strigă cu numele fiului său, păstrând astfel vie amintirea acestuia. După 40 de zile de  la moartea băiatului, familia susține că va încerca să ia câinele acasă, însă nu este exclus ca acesta să se întoarcă la locul accidentului.

Am să încerc totuşi să îl iau să văd care e reacţia lui, dacă se întoarce înapoi, că eu îs la 14 kilometri de la locul accidentului şi sunt curios dacă se întoarce înapoi. Am să încerc o experienţă de genul acesta, dar după 40 de zile”, a mai spus tatăl lui Andrei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×