O româncă de 27 de ani s-a aruncat pe linia de metrou din Roma. Tânăra a fost salvată de doi bărbați curajoși. VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 16:16
O româncă de 27 de ani s-a aruncat pe linia de metrou din Roma. Tânăra a fost salvată de doi bărbați curajoși. VIDEO
O tânără româncă de 27 de ani a vrut să se sinucidă la metrou, la Roma. Sursa foto: captură video Youtube

O româncă în vârstă de 27 de ani a încercat să-și pună capăt zilele într-o stație de metrou din Roma. Tânăra s-a aruncat pe linia de metrou în încercarea de a se sinucide, dar doi bărbați curajoși au sărit în ajutorul ei.

O tânără română a vrut să se arunce în fața metroului din Roma

Rata sinuciderilor este din ce în ce mai ridicată atât în țara noastră, cât și în lume. O demonstrează câteva scene dramatice care au fost surprinse în stația de metrou Manzoni din Roma unde o româncă de 27 de ani s-a aruncat pe linia de metrou în încercarea de a-și lua viața.

Femeia de naționalitate română poate fi observată mergând haotic pe linia pe metrou cu mâinile la cap, în așteptarea trenului care i-ar fi curmat viața. Câțiva călători nu au stat nepăsători pe peron și au sărit în ajutorul tinerei.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 15:00, miercuri, 15 ianuarie. Nu puțin a lipsit ca toată această întâmplare să se transforme într-o tragedie, mai ales că mai erau doar două minute până la sosirea trenului în stația de metrou.

Femeia de 27 de ani a fost salvată de 2 bărbați

Doi călători care se aflau pe peronul stației de metrou au sărit imediat să o ajute pe tânăra care părea că nu știe ce face. Bărbații au luat-o pe femeie în brațe și au ridicat-o pe peron. Între timp, au fost alertate autoritățile de ceilalți călători care așteptau metroul.

La fața incidentului din Roma a ajuns o ambulanță care a preluat-o pe româncă. Tânăra femeie în vârstă de 27 de ani a fost dusă la spitalul San Giovanni unde a fost supusă mai multor investigații printre care și psihiatrice.

Incident similar, de data aceasta pe calea ferată, tot cu o româncă

În luna aprilie a anului trecut o româncă în vârstă de 40 de ani care lucra de ceva vreme în Italia ca îngrijitoare a încercat să se sinucidă. Femeia s-a aruncat pe linia de cale ferată Padova-Veneția, în apropierea gării Busa di Vigonza.

Româna intenționa să-și pună capăt zilele. Trenul a călcat-o peste picioare, medicii din Italia fiind nevoiți să-i amputeze membrele inferioare pentru a-i slava viața.

Primele cercetări au arătat că femeia suferea de depresie acesta fiind motivul pentru care a încercat să încheie socotelile cu viața.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×