O româncă a murit la Paris, înainte să fie cerută în căsătorie! Gestul care a costat-o viața

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/04/2019, 12:35
O româncă a murit la Paris, înainte să fie cerută în căsătorie! Gestul care a costat-o viața GALERIE FOTO
O româncă a murit la Paris, înainte să fie cerută în căsătorie!

O româncă din Cluj, în vârstă de 23 de ani, a murit la Paris, unde se afla în vacanță împreună cu iubitul ei. Tânăra a încetat din viață chiar înainte să fie cerută în căsătorie. Fata și-a dorit să facă o poza cu turnul Eiffel, dar a căzut în gol de la peste 10 metri înălțime, în fața bărbatului care intenționa să o ceară de soție.

O româncă a murit la Paris, înainte să fie cerută în căsătorie

Mai exact, în timpul unei plimbări, tânăra a intenționat să își facă o poză de pe o clădire din zona Trocadero, de unde se poate vedea Turnul Eiffel, unul dintre cele mai vizitate puncte turistice din lume, iar atunci s-a produs tragedia. Nu se știe exact cum, dar s-a prăbușit în gol de la peste 10 metri înălțime.

Un bărbat care o cunoștea a spus reporterilor că în locul în care fata și-a făcut poză se fotografiază zilnic mii de oameni și este foarte riscant. „Din câte am înțeles, zona unde s-a făcut fotografia este o zonă cunoscută, e un teatru. Acolo foarte multă lume merge să își facă poză că se vede turnul și era foarte riscant”, a spus bărbatul. Ulterior, a confirmat că fata voia să își facă un selfie. „Am înțeles că voia să facă un selfie”, a menționat individul.

O româncă a murit la Paris, înainte să fie cerută în căsătorie! Gestul care a costat-o viața
Gestul a costat-o viața

Trupul fetei a fost repatriat. Autoritățile din Franța continuă ancheta

Întrebat de reporteri dacă era cu prietenul ei, a spus: „Da, așa știu. Din câte știu, da, și că ar fi urmat să îi ofere un inel. Nemaipomenit de tragic”. Trupul fetei a fost repatriat, iar familia a înmormântat-o duminică, în localitatea natală, Gilău, județul Cluj.

Zeci de prieteni și rude care au cunoscut-o au venit să îi spună un ultim ”rămas bun” și să o conducă pe ultimul drum. Până în acest moment, nu se știe cu exactitate cum s-a produs tragedia, așa că autoritățile din Franța continuă ancheta pentru a vedea dacă zona este securizată corespunzător.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×