O polițistă a oprit un medic în centrul Bucureștiului și i-a cerut să se legitimeze. Ceea ce a urmat este de-a dreptul emoționant

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/04/2020, 16:13
O polițistă a oprit un medic în centrul Bucureștiului și i-a cerut să se legitimeze. Ceea ce a urmat este de-a dreptul emoționant
Alexandra este o polițistă de doar 21 de ani care se asigură că bucureștenii respectă restricțiile stării de urgență. Sursa foto: Facebook MAI

O polițistă a oprit un medic în centrul Bucureștiului, cerându-i informațiile pe care le solicită tuturor șoferilor în condițiile stării de urgență: actele de identitate și scopul deplasării.

O polițistă a oprit un medic în centrul Capitalei, iar reacția ei când s-a uitat pe legitimație a fost una emoționantă

Alexandra, o tânără polițistă care se asigură că românii respectă restricțiile impuse de ordonanțele militare în urma exploziei cazurilor de coronavirus din țara noastră, stă zi de zi în Piața Unirii, acolo unde în fața ei se legitimează oameni cu profesii diferite.

Ieri, unul dintre șoferii pe care i-a oprit în rondul de la Unirii era chiar medic. Polițista a făcut un pas în spate, iar gestul ei a impresionat cadrul medical.

Cine este Alexandra, polițista cu care se laudă cei de la Interne

În acel moment, aceasta a luat poziția de drepți și a ridicat mâna la caschetă, în semn de apreciere pentru eforturile pe care medicii le depun zilele acestea.

„Bună dimineața! Vă rog să-mi prezentați adeverința sau declarația pe proprie răspundere și documentul de identitate! Vă rog, să le ridicați la nivelul geamului pentru a le putea vedea”, i-a spus Alexandra medicului, potrivit postării de pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

„Bună dimineața! Uitati cartea de identitate, iar aceasta este legitimația. Sunt medic, acum am ieșit din gardă și merg spre acasă”, i-a răspunsul doctorul.

„Am onoarea să vă salut, domnule doctor! Noi vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți. Vă asigurăm de toată prețuirea noastră! CU RESPECT!”, i-a răspuns tânăra polițistă.

„Alexandra este promoția 2019, iar duminică, pe 5 aprilie, împlinește 21 de ani. Acum, însă, are un singur regret: medicul pe care l-a oprit nu a văzut că, pe sub masca de protecție, salutul ei a fost însoțit și de un zâmbet. Domnule doctor, Alexandra vă salută, de data aceasta cu zâmbet!”, se arată în completarea mesajului postat de cei de la M.A.I.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×