O nouă tragedie îl lovește pe Liam Nesson la 10 ani după moartea soției. Nepotul actorului a murit la doar 35 de ani

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/01/2019, 15:52
O nouă tragedie îl lovește pe Liam Nesson la 10 ani după moartea soției. Nepotul actorului a murit la doar 35 de ani
Nepotul lui Liam Nesson a murit la doar 25 de ani! Actorul este îndoliat

Liam Nesson este în doliu! Unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood a primit încă o veste șocantă, nepotul său a murit la doar 35 de ani. Tragedia a venit după 10 ani de la decesul soției sale. Actrița Natasha Richardson s-a stins din viață în 2009, pe 18 martie.

Soția lui Liam avea atunci doar 45 de ani și suferea de o gravă leziune cerebrală. Cei doi aveau atunci 15 ani de căsătorie și doi copii: Michael și Daniel Jak Nesson. Actorul celebru este marcat de decesul din familia sa.

Liam Nesson, în doliu! Nepotul său de doar 35 de ani a decedat

Din păcate, Liam Nesson are de purtat încă o durere. Actorul de la Hollywood este în doliu! Nepotul său, Ronan Sexton a murit. Acesta a căzut de la un loc înalt, iar impactul i-a cauzat leziuni grave cu care s-a luptat 5 ani de zile. Acesta se afla în Cushendall, Irlanda de Nord, împreună cu familia lui, potrivit jurnaliștilor de la The Belfast Telegraph. Din păcate, vestea tristă pe care trebuie să o îndure Liam Nesson nu este singura.

Ronan și Liam Nesson
Ronan și Liam Nesson

Actorul a trăit o dramă în 2009, când soția sa, cu care avea doi copii, a murit din cauza unor probleme de sănătate.

Ronan Sexton era cel mai tânăr din cei șase copii ai surorii lui Liam Nesson. Tânărul de 35 de ani a căzut în 2014 de a 6 metri înălțime, de pe o cabină de telefon. În perioada aceea se credea că era beat. Actorul este marcat de decesul băiatului, mai ales că, de 10 ani este văduv, neputând să treacă peste decesul soției.

Nepotul lui Liam Nesson
Nepotul lui Liam Nesson

Soţia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi în martie 2009, la vârsta de 45 de ani. Au petrecut împreună 15 ani fericiţi. Nici cei doi copii care i-au rămas de la Natasha, Micheál Richard Antonio, de 23 de ani, şi Daniel Jack, de 22 de ani, nu l-au făcut să treacă peste ceea ce s-a întâmplat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×