Jessica Simpson era cea mai frumoasă actriță de la Hollywood, dar acum se luptă din greu cu kilogramele. Îi este rușine să mai apară la TV

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/12/2018, 17:39
Jessica Simpson era cea mai frumoasă actriță de la Hollywood, dar acum se luptă din greu cu kilogramele. Îi este rușine să mai apară la TV GALERIE FOTO
Jessica Simpson nu mai poate da jos kilogramele acumulate în sarcini

Jessia Simpson se luptă foarte tare cu surplusul de kilograme pe care l-a acumulat în ultima perioada. Înainte era o prezență nelipsită, dar acum Îi este rușine să mai apară pe micile ecrane. Din păcate, actrița celebră, după sarcină, s-a cam îngrășat, iar acum a rămas cu acestea.

Vedeta a fost surprinsă în timp ce se îndrepta spre biserică, la slujba de Crăciun. Jessica era alături de cei doi copii ai săi, dar și de soțul ei, Eric Johnson. Designerul de pantofi are 38 de ani și este însărcinată cu al treilea copil.

Jessica Simpson se luptă cu surplusul de kilograme!

Cunoscuta vedetă Jessica Simpson este acum la a treia sarcină, care pare că i-a afectat puțin trupul, îngrășându-se peste măsură, potrivit celor spuse de fanii acesteia.

Jessica Simpson nu poate s[ mai dea kilogramele jos din timpul sarcinilor
Jessica Simpson nu poate s[ mai dea kilogramele jos din timpul sarcinilor
 Jessica Simpson a fost surprinsă în drum spre biserică, alături de familia ei. Femeia purta o rochie neagră și niște încălțări negre cu toc și cu șireturi roșii.

Jessica Simpson, surplus de kilograme
Jessica Simpson, surplus de kilograme

Jessica Simpson, razboi cu Natalie Portman!

„Îmi amintesc că eram adolescentă şi că Jessica Simpson era pe coperta unei reviste spunând «sunt virgină», în timp ce purta doar o pereche de bikini şi am fost confuză. Nu am înţeles mesajul pe care voia să-l transmită o asemenea fotografie unei femei, unei tinere fete“, a declarat Natalie Portman.  Jessica Simpson i-a dat o replică imediat. „Am fost dezamăgită în această dimineaţă când am citit că te-am făcut să fii «confuză» când am purtat bikini într-o fotografie publicată cu mine pe când eram încă virgină, în 1999. În calitate de persoane publice, amândouă ştim că imaginea noastră nu ne aparţine în totalitate în fiecare moment şi că industria în care lucrăm încearcă adesea să ne definească şi să ne încadreze în anumite tipare.  

Cu toate acestea, am fost învăţată să fiu eu şi să onorez diferitele moduri în care se exprimă toate femeile, de aceea am crezut atunci – şi cred şi acum – că a fi sexy într-o pereche de bikini şi a fi mândră de corpul meu nu sunt sinonime cu a face sex.    M-am considerat mereu un model pentru toate femeile şi vreau să le spun că pot purta orice vor şi să facă sex sau să nu facă sex cu oricine doresc. Puterea stă în noi ca indivizi. Mi-am făcut un obicei din a nu lăsa alte femei să fie ruşinate pentru alegerile lor. În această eră şi după întreaga carieră de până acum, cu toate lucurile minunate pe care le-ai făcut pentru femei până în acest moment, te încurajez să faci la fel ca mine“,  a fost mesajul actriței.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×