Doliu la Hollywood! Un actor de doar 20 de ani a murit

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/06/2018, 13:38
Doliu la Hollywood! Un actor de doar 20 de ani a murit GALERIE FOTO
Jackson Odell a murit

Doliu în Cetatea Filmului! Actorul Jackson Odell, cunoscut pentru rolul său în serialul ”The Goldbergs”, a murit la doar 20 de ani. Odell a fost găsit mort în locuința sa din California, au confirmat surse din poliție pentru Hollywood Reporter. Nu a fost dezvăluită cauza morții, iar cadavrul urmează să fie supus unei autopsii. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Mereu va fi un suflet genial, iubitor şi talentat”, a spus familia pe Twitter. ”A avut atât de multe de oferit. Familia noastră va purta acest adevăr mai departe: Dorinţa noastră este ca şi restul lumii care l-a cunoscut şi iubit să simtă la fel”, au mai scris rudele sale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 Jackson Odell a murit singur în casă

Jackson Odell a debutat ca actor la vârsta de 12 ani, iar de-a lungul timpului a apărut în mai multe show-uri TV precum iCarly, ”Modern Family” și ”Arrested Development”. De asemenea, el a scris și mai multe piese ce s-au regăsit pe coloana sonoră a filmului ”Forever your Girl”.

Închide ×