O nouă răpire în România! O fată din Corabia a fost luată de pe stradă şi dusă în Caracal

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 14:53
O nouă răpire în România! O fată din Corabia a fost luată de pe stradă şi dusă în Caracal
O tânără de 26 de ani a fost răpită cu forța de doi bărbați. Sursa foto: romaniatv.net

Un nou caz șocant a îngrozit și revoltat întreaga opinie publică din țara noastră. O tânără de 26 de ani din Corabia a fost răpită de doi bărbați, după ce aceștia stătuseră o noapte întreagă la pândă. Potrivit autorităților, suspecții sunt rude și ar avea o legătură cu victima, care, în trecut ar fi fost exploatată de unul dintre indivizi.

Răpitorii au dus-o pe fată în Caracal

După ce au preluat-o cu forța pe fată, cei doi bărbați, tată și fiu de 49, respectiv 25 de ani, ar fi urcat-o într-un autoturism și ar fi dus-o apoi în Caracal, oraș care a cutremurat recent întreaga țară, odată cu crimele comise de Gheorghe Dincă. Răpirea a avut loc pe strada Nicolae Titulescu din Corabia, în dimineața zilei de luni, 7 octombrie.

Autoritățile au fost sesizate în scurt timp de fratele tinerei, martor la cumplitele scene în care aceasta a fost lovită și urcată într-o mașină de culoare argintie. În urma apelului la 112, polițiștii din Olt au demarat operațiunile de căutare a fetei, fiind alertate și secțiile din județele învecinate. Oamenii legii au depistat ulterior un bărbat de 49 de ani care conducea în Caracal mașina cu semnalmentele indicate de fratele victimei. În urma verificărilor efectuate, aceasta a fost identificată, iar agresorii vor ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

În urma apelului la 112, polițiștii au reușit să ia urma răpitorilor. Sursa foto: adevarul.ro
În urma apelului la 112, polițiștii au reușit să ia urma răpitorilor. Sursa foto: adevarul.ro

Mesajul IPJ Olt, după ce agresorii au fost reținuți

De îndată, poliţiştii olteni au declanşat activităţile de căutare, fiind alertate şi judeţele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către poliţişti pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, poliţiştii au identificat tânăra şi celălalt bărbat, cei trei fiind audiaţi la sediul poliţiei.

Din primele cercetări, a reieşit faptul că doi bărbaţi, de 25 de ani, şi, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în maşină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal.   În urma audierilor şi probatoriul administrat, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt“, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Olt.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×