Dezvăluirile şocante ale tinerei fotomodel care a fost răpită, ţinută în lanţuri şi vândută ca sclavă sexuală, pe Internet

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/08/2017, 15:39
Dezvăluirile şocante ale tinerei fotomodel care a fost răpită, ţinută în lanţuri şi vândută ca sclavă sexuală, pe Internet GALERIE FOTO

Presa britanică a aflat identitatea tinerei fotomodel care a fost răpită şi vândută pe Internet, de o grupare criminală, intitulată Black Death – Moartea Neagră. Chloe Ayling, 20 de ani, a fost ademenită la Milano membrii bandei. Şeful Black Death, un polonez, spune că nişte români i-ar fi cerut să o răpească.                     

 Chloe Ayling, un fotomodel britanic în vârstă de 20 de ani, a fost protagonista unei întâmplări care face vâlvă în presa europeană. Ea este cea care a fost ademenită Milano de gruparea Black Death, condusă de Lukasz Herba, un polonez stabilit în Marea Britanie.Tinerei i s-a propus o şedinţă foto şi a fost atrasă la un magazin abandonat de lângă gara centrală din Milano. ”O persoană care purta mănuşi negre a venit din spate şi mi-a pus o mână pe gât, cealaltă pe gură, pentru a nu ţipa”, a povestit fata anchetatorilor.

Lucrurile s-au precipitat dramatic. Tânăra a fost drogată cu ketamină, substanţă care blochează muşchii.

”O a doua persoană mi-a făcut o injecţie în braţul drept, cred că atunci mi-am pierdut cunoştinţa. Când m-am trezit, purtam lenjerie de corp roz şi şosetele pe care le am şi acum”, a mai spus Chloe.

Răpitorii au luat-o pe britanică şi au dus-o la o fermă din Torino. Drumul, care a durat 2 ore, a fost groaznic.

”Mi-am dat seama că sunt în portbagajul unei maşini cu mâinile şi picioarele legate şi cu bandă adezivă pe gură. Eram într-o geantă şi puteam să respir doar printr-un mic orificiu”, a dezvăluit britanica. Chloe a fost ţinută captivă o săptămână, în lanţuri, timp în care răpitorii au încercat să o vândă pe Internet ca sclavă sexuală, pe 300 de mii de Euro. După ce a fost capturat, şeful bandei, Lukasz Herba, a spus poliţiei italiene că nişte români din Birmingham l-ar fi împins în acest caz scandalos. Potrivti Corriere della Serra, Herba ar fi spus că e vorba despre 3 români, care i-ar fi dat 500 de mii de lire sterline ca să închirieze spaţii comerciale la Paris, Milano, Berlin şi Marsilia. Polonezul a încercat să susţină că el n-ar fi avut nicio legătură cu răpirea tinerei. Ba chiar a spus că ar fi vrut să îi dea drumul, dar, în schimb, românii l-ar fi forţat să obţină răscumpărarea ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×