O nouă ipoteză în cazul accidentului cântăreței Anamaria Pop. De ce cred anchetatorii că s-a produs accidentul mortal

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/08/2019, 20:55
O nouă ipoteză în cazul accidentului cântăreței Anamaria Pop. De ce cred anchetatorii că s-a produs accidentul mortal
Cauza accidentului în care și-a pierdut viața Anamaria Pop ar putea fi faptul că artista a adormit la volan. Sursa foto. click.ro

Cântăreața de muzică populară Anamaria Pop și-a pierdut viața în urma unui accident rutier duminică, 18 august pe raza localității Cicârlău, în Maramureș. Anchetatorii au o nouă ipoteză în cazul producerii cumplitului accident. 

Care este cauza accidentului în urma căruia a murit Anamaria Pop

Anamaria Pop (36 de ani)a plecat din Baie Sprie și se îndrepta spre Satu Mare unde urma să cânte la o nuntă. Artista era însoțită de un tânăr de 15 ani. Cântăreața de muzică populară a pierdut controlul volanului pe raza localității Cicârlău, pe Drumul Național 1C, a lovit un copac de pe marginea drumului și s-a răsturnat în șanț.

Tânărul care se afla la prima colaborare cu artista a scăpat cu viață, dar are răni grave. Băiatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare fiind aflat sub supravegherea medicilor și nu este exclus să fie supus unor intervenții chirurgicale.

Nu se cunosc cauzele clare care au dus la producerea acidentului. Anchetatorii iau în calcul varianta conform căreia artista ar fi adormit la volan pentru că nu sunt urme de frânare, potrivit a1.ro. De asemenea, se ia în calcul și varianta conform căreia vedeta ar fi avut o problemă de sănătate care i-a adus sfârșitul.

Fiul cel mare al Aneimaria Pop a scris un mesaj cutremurător despre mama sa
Anamaria Pop avea doi băieți: Alex (19 ani) și Denis (14 ani). Sursa foto: unica.ro

Cum a aflat familia artistei de accidentul care i-a curmat viața

Anamaria Pop își creștea singură cei doi băieți: Alex (19 ani) și Denis (14 ani). Soțul ei a decedat în urmă cu 8 ani după un atac cerebral. Alex Pop, fiul cel mare al cântăreței a fost sunat și chemat la locul accidentului pentru a strânge lucrurile mamei sale. Adolescentul a declarat că nu i-a venit să creadă nici când a început să primească mesaje de condoleanțe.

„M-a întrebat poliţistul că cine sunt eu. Am spus că sunt băiatul doamnei care a provocat accidentul. A luat aer în piept şi mi-a spus „condoleanţe”. În momentul acela, pur și simplu, nu mi-a venit să cred.”, a mărturisit Alex, fiul artistei, pe contul personal de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×