O nouă GAFĂ a premierului Viorica Dăncilă. VIDEO

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/07/2019, 12:27
O nouă GAFĂ a premierului Viorica Dăncilă. VIDEO GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a comis de-a lungul timpului mai multe gafe. Sursa foto - facebook

O nouă GAFĂ a premierului Viorica Dăncilă face furori în mediul online. Astfel, într-un discurs citit de pe foaie la întâlnirea cu reprezentanții mediului de afaceri premierul a pronunțat cuvântul brand exact așa cum se scrie. ”Trebuie să ne îndreptăm atenția către piețele emergente din Magreb, estul Asiei, Orientul Mijlociu, zone unde marjele de profit sunt mai mari decât pe piețe mature și în care brandul României este cunoscut din 1980”, a afirmat premierul.

O nouă GAFĂ a premierului Viorica Dăncilă

Nu este pentru prima oară când Viorica Dăncilă iese în evidență cu astfel de greșeli. În trecut, actualul candidat al PSD-ului la alegerile prezidențiale a comis mai multe gafe. Astfel, în cadrul unei ședinte de guvern, a spus 20-20 în loc de 2020: „Tot astăzi adoptăm în perspectiva Euro douăzeci-douazeci şi hotărârea Guvernului”, a zis premierul spre stupoarea tuturor.

A reușit să spună de şase ori „imunoglobină” în loc de „imunoglobulină”, în timpul unei ședinte a Executivului, citind de pe foi. Printre altele, Dăncilă a făcut și o gafă de protocol la întâlnirea cu Papa Francisc. Premierul nu a învățat în engleză formula de adresare către Suveranul Pontif, rostind: “Sfinția Voastră, I am very glad for this opportunity”

Serie de gafe incredibile ale premierului

Șefa Executivului a avut și o plângere la CNCD după o declarație care a făcut, de asemenea furori. „Cei care dezinformeaza UE sunt autisti”, a spus atunci premierul. Întrebată de presă dacă îi este frică de o plângere penală, prim-ministrul a răspuns că „Orice om îi este teamă de o plângere penală”. „Bineînţeles că nu încercăm să intervenim în problemele interne ale unui stat membru cum este Iranul sau Pakistanul, dar cred că este nevoie de discuţii cu cei care sunt factori de decizie ca drepturile femeii să devină o realitate”, a mai zis Dăncilă spre amuzamentul unora incluzând cele două țări în UE.

„De ce minţiţi oamenii că în fiecare lună a crescut preţurile?”, a spus Viorica Dăncilă în Parlament, la moţiunea de cenzură pe care a reușit să o depășească. „Această dezinformare este pur şi simplu o minciună!”, a mai spus la aceeași moțiune, după care a continuat linia  „Majorările de preţuri s-au diminuat”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×