O nouă emisiune de dragoste la Antena Stars! Dragoste fără secrete va fi prezentată de Iuliana Călinescu

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/05/2019, 14:51
O nouă emisiune de dragoste la Antena Stars! Dragoste fără secrete va fi prezentată de Iuliana Călinescu
Iuliana Călinescu va prezenta emisiunea Dragoiste fără secrete de la Antena Stars. Sursa foto: Libertatea.ro

Antena Stars pregătește o nouă emisiune matrimonială, prezentată de Iuliana Călinescu. Este vorba despre show-ul Dragoste fără secrete, realizat după un forma străin. Emisiunea se va difuza de două ori pe zi, iar conceptul este unul diferit de celălalt show, ”Te iubesc de nu te vezi” prezentat de Gabriela Cristea, scrie paginademedia.ro.

Dragoste fără secrete la Antena Stars

Show-ul debutează luni, 19 mai, de la ora 18:45. 6 cupluri își vor testa iubirea izolate de restul concurenților timp de trei luni de zile. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri de la ora 12 și seara de la ora 18:45. Reality-show-ul matrimonial va fi prezentat de frumoasa Iuliana Călinescu, aboslventă a UNATC.

Fanii se întreabă ce se întâmplă cu emisiunea Te iubesc de nu te vezi. Aceasta a intrat în vacanță și va reveni abia la toamnă cu un sezon nou. 6 cupluri vor fi izolate de restul concurenților, timp de 100 de zile, și vor interacționa cu persoanele străine doar o oră pe săptămână. În lunile de concurs, cei care formează cupluri nu vor putea interacționa decât între ei.

Iuliana Călinescu se pregătește intens pentru noul reality-show matrimonial. Sursa foto: Captură Antena Stars

Concurenții vor fi filmați 24 din 24, iar telespectatorii îi vor putea vedea pe net

Vor fi izolați și nu vor avea acces la Internet sau telefonie mobilă. Noutatea în acest show este că telespectatorii îi vor putea urmări 24 din 24 live online, deci vor vedea tot ce fac cuplurile. Fanii emisiunii vor putea vota o dată pe zi unul din concurenții lor preferați. În urma voturilor, o persoană va pleca din competiție.

Postul Antena Stars nu a comunicat deocamdată care este premiul acestui concurs, dar cu siguranță va fi unul dintre reality-show-uril despre care va vorbi toată lumea. În România există deja 3 astfel de emisiuni cu și despre iubire: Insula iubirii, Te iubesc de nu te vezi și Puterea dragostei. Acesta va fi al patrulea reality-show în acest gen.

România a mai avut astfel de emisiuni. ”Noră pentru mama”, difuzat de Kanal D în anul 2007 a fost show-ul care a dat tonul la astfel de producții, iar apoi a fost mutat la Antena 1 sub o altă denumire, ”Mireasă pentru fiul meu”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×