O mie de demisii la Pro România, în fieful fostului premier, Mihai Tudose. Victor Ponta, atacat de mai mulți foști pesediști

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 17:01
O mie de demisii la Pro România, în fieful fostului premier, Mihai Tudose. Victor Ponta, atacat de mai mulți foști pesediști
Demisii în bloc la Pro România. Sursa foto: Facebook Emilia Meiroșu

Partidul lui Victor Ponta, Pro România, format din foști pesediști, este în implozie. Mai multe demisii au fost depuse la Brăila, unul din cele mai importante fiefuri, căci este județul care l-a dat pe fostul premier al țării, Mihai Tudose.

O mie de demisii la Pro România

După demisia lui Tudose în urma certurilor cu Ponta, au urmat și alți membri de la Pro România Brăila care au realizat că nu au vreun viitor în formațiunea politică de stângă.

Mulți îi reproșează lui Ponta că nu conduce așa cum trebuie partidul și că deciziile luate la centru nu vor fi în avantajul acestei formațiuni de stânga.

Victor Ponta, acuzat că se poartă ca Liviu Dragnea

După demisia lui Tudose, a venit rândul șefei filiale Pro România de Brăila, Emilia Meiroșu, care a postat pe Facebook motivele care au determinat-o să nu mai stea în partidul lui Ponta.

„În urma consultărilor cu membrii din Organizaţia Pro România Brăila, astăzi, 7 decembrie 2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2)”, este o parte a mesajului doamnei Meiroșu de pe Facebook.

„În urma atacurilor constante pe care preşedintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizaţii din partid, cât şi la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stânga, ne prezentăm demisia”, a mai scris aceasta.

„Astăzi au venit foarte mulţi membri de partid la sediu să vedem ce facem, încotro o ia organizaţia. Responsabilii de zone din municipiu şi judeţ şi-au prezentat demisiile şi au decis, prin consultare şi cu restul membrilor de partid, să meargă să aducă şi demisiile lor. Organizaţia Pro România Brăila numără aproximativ 1.000 membri”, a mai precizat Meiroșu.

„Din momentul în care am fost suspendată, organizaţia a fost preluată de preşedintele de la Caraş-Severin, secretarul general al partidului şi cumătrul lui Victor Ponta, Ion Mocioalcă, care nu a venit nicio secundă la Brăila. Deocamdată nu am luat o hotărâre încotro voi merge, urmează să mă consult cu organizaţia”, este atacul fățiș al Emiliei la adresa lui Victor Ponta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×