O mai ții minte pe “Dădaca”? Cum a ajuns să arate actrița Fran Drescher la 61 de ani FOTO

Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
14/05/2019, 15:48
O mai ții minte pe “Dădaca”? Cum a ajuns să arate actrița Fran Drescher la 61 de ani FOTO GALERIE FOTO
Cum arata Dadaca, la 61 de ani!

Cum mai arată ”Dădaca” Fran, care a făcut să râdă milioane de telespectatori la nivel mondial! Era o brunetă focoasă, avea o voce inconfundabilă, un râs molipsitor, iar picioarele sale erau perfecte! Și îi plăcea să le expună în fiecare episod al celebrului serial de comedie The Nanny (Dădaca).

Cum arată Dădaca, la 61 de ani

Vorbim despre actrița Fran Drescher, cea care a dat viață și culoare personajului Nanny Fran (Dădaca Fran). Ajunsă acum la vârsta de 61 de ani, actrița se luptă să ducă celebra producție pe Brodway, scrie CNN. Mai mult, se pare că celebrul serial ar putea reveni pe micile ecrane, iar Fran Drescher va face parte din noul proiect.

„Peter (Marc Jacobson) și cu mine lucrăm la un proiect legat de ”Nanny”, care este foarte mare, de care cred că fanii vor fi încântați”, a declarat Fran Drescher.

”Dadaca” are o poveste de viata impresionanta! In plus, are origini in Romania!

Actrița a fost violată de față cu soțul ei și a supraviețuit cancerului

Actriţa americană Fran Drescher este cunoscută în întreaga lume graţie serialului de mare succes „Dădaca”, iar râsul său zgomotos şi vocea nazală au făcut-o din ea o adevărată vedetă internațională. Nu mulți știu asta, dar actrița ajunsă acum la vârsta de 61 de ani are origini româneşti! Părinţii ei erau evrei din Europa de Est, iar străbunica ei provenea chiar din Focşani.

Actrița Fran Drescher a trecut prin multe în viața ei. După un mariaj de 20 de ani cu iubitul ei din liceu, acesta i-a mărturisit că este gay. Fran Drescher și Marc Peter Jacobson s-au despărțit, dar tot răul, spre bine! Scenariul serialului este bazat pe propria experienţă de viaţă a actriţei şi a fostului ei soţ, Marc Peter Jacobson, cei doi fiind responsabili şi pentru crearea poveştii serialului „Dădaca”. Actrița a fost violată în timpul unui jaf care a avut loc la locuința sa, iar soțul său a fost obligat să privească!

În anul 2000, actrița a fost diagnosticată cu cancer uterin, dar din fericire a reușit să treacă peste problemele de sănătate și să revină pe platourile de filmare. În tot acest timp, alături i-a fost fostul soț, cu care a rămas foarte bună prietenă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×