O fostă concurentă de la X Factor a murit, la doar 38 de ani. A fost găsită cu gâtul tăiat în propria locuință

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 13:48
O fostă concurentă de la X Factor a murit, la doar 38 de ani. A fost găsită cu gâtul tăiat în propria locuință
O fostă concurentă de la X Factor a fost găsită moartă în locuința sa. Sursa foto: fm104.ie

O fostă concurentă de la show-ul muzical X Factor a fost găsită moartă în propria locuință. Apropiații au încercat să o sune, dar când au văzut că nu răspunde au spart ușa locuinței.

O concurentă de la X Factor a murit. Ariel avea 38 de ani

Ariel Burdett, pe numele adevărat Amy, a fost găsită moartă în locuința sa având o tăietură în zona gâtului. Ariel este o fostă concurentă de la show-ul muzical X Factor. Personalul proprietarului a bătut în ușa casei lui Ariel pe 4 noiembrie, dar aceasta nu a răspuns. Angajații au revenit 8 zile mai târziu (pe 12 noiembrie), dar pentru că Ariel nu le-a răspuns nici de data aceasta au chemat un lăcătuș și au intrat în locuința sa din Wodehouse, Leeds.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Doamna Burdett, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită întinsă în pat, având o rană în zona gâtului. Covorul de lângă pat era îmbibat de sânge semn că Ariel a suferit înainte de a-și da ultima suflare. Doctorul patologist Lisa Barker a emis o cauză preliminară a decesului și este de părere că incizia de la gât este cauza morții.

Ariel Burdett a apărut la show-ul muzical în 2008

Fosta concurentă de la X Factor a avut un număr impresionant. Videoclipul cu întreaga sa prestație din show a fost urcat pe rețelele de socializare și a strâns într-un timp foarte scurt mii de vizualizări. Ariel Burdett a fost urmărită de peste 3 milioane de internauți și a fost supranumită „cea mai supărată femeie din lume”.

Un apropiat de-al femeii a dezvăluit că aceasta s-a luptat în ultima perioadă cu demonii. Andrew Smalling, în vârstă de 35 de ani, a cunoscut-o pe Ariel într-un pub din orașul în care locuia. „Am fost șocați când am auzit că a murit. Ea s-a luptat cu demonii o perioadă. Cred că a regretat că a apărut în emisiunea X Factor pentru că era un muzician decent”, a declarat Andrew pentru The Sun.

 
	            
            
Închide ×