O fostă concurentă de la X Factor a murit, la doar 38 de ani. A fost găsită cu gâtul tăiat în propria locuință

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 13:48
O fostă concurentă de la X Factor a murit, la doar 38 de ani. A fost găsită cu gâtul tăiat în propria locuință
O fostă concurentă de la X Factor a fost găsită moartă în locuința sa. Sursa foto: fm104.ie

O fostă concurentă de la show-ul muzical X Factor a fost găsită moartă în propria locuință. Apropiații au încercat să o sune, dar când au văzut că nu răspunde au spart ușa locuinței.

O concurentă de la X Factor a murit. Ariel avea 38 de ani

Ariel Burdett, pe numele adevărat Amy, a fost găsită moartă în locuința sa având o tăietură în zona gâtului. Ariel este o fostă concurentă de la show-ul muzical X Factor. Personalul proprietarului a bătut în ușa casei lui Ariel pe 4 noiembrie, dar aceasta nu a răspuns. Angajații au revenit 8 zile mai târziu (pe 12 noiembrie), dar pentru că Ariel nu le-a răspuns nici de data aceasta au chemat un lăcătuș și au intrat în locuința sa din Wodehouse, Leeds.

Doamna Burdett, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită întinsă în pat, având o rană în zona gâtului. Covorul de lângă pat era îmbibat de sânge semn că Ariel a suferit înainte de a-și da ultima suflare. Doctorul patologist Lisa Barker a emis o cauză preliminară a decesului și este de părere că incizia de la gât este cauza morții.

Ariel Burdett a apărut la show-ul muzical în 2008

Fosta concurentă de la X Factor a avut un număr impresionant. Videoclipul cu întreaga sa prestație din show a fost urcat pe rețelele de socializare și a strâns într-un timp foarte scurt mii de vizualizări. Ariel Burdett a fost urmărită de peste 3 milioane de internauți și a fost supranumită „cea mai supărată femeie din lume”.

Un apropiat de-al femeii a dezvăluit că aceasta s-a luptat în ultima perioadă cu demonii. Andrew Smalling, în vârstă de 35 de ani, a cunoscut-o pe Ariel într-un pub din orașul în care locuia. „Am fost șocați când am auzit că a murit. Ea s-a luptat cu demonii o perioadă. Cred că a regretat că a apărut în emisiunea X Factor pentru că era un muzician decent”, a declarat Andrew pentru The Sun.

 




	                        
                        
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×