Fostă concurentă la emisiunea Vocea a murit la doar 33 de ani. Soțul ei a încercat s-o resusciteze, dar a fost prea târziu!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/03/2019, 13:47
Fostă concurentă la emisiunea Vocea a murit la doar 33 de ani. Soțul ei a încercat s-o resusciteze, dar a fost prea târziu! GALERIE FOTO
Janice Freeman a murit la doar 33 de ani

Fosta concurentă a celebrului concurs de talente The Voice Janice Freeman a murit la vârsta de 33 de ani! Familia cântăreței a declarat pentru TMZ că Janice s-a simtit rău sâmbătă seara și i-a spus soțul ei că nu prea mai poate să respire.

Fosta concurentă al emisiunii Vocea Janice Freeman a murit la doar 33 de ani, în urma unui infarct

Dion, soțul artistei, a sunat la urgențe, dar în acest timp, tânăra s-a prăbușit la pământ! Bărbatul a resuscitat-o până a ajuns ambulanța la locuința lor din Pasadena, iar medicii au decis că trebuie dusă de urgență la spital. La spital însă, s-a încercat resuscitarea femeii, dar medicii au fost nevoiți să declare decesul fostei concurente The Voice.

Din rpimele informații, se pare că Janice Freeman a murit din cauza unui cheag de sânge care i-a ajuns la imină. Cântăreața sufera de mai multe boli, printre care lupus, meningită și cancer cervical. A reușit să învingă cancerul, dar a fost răpusă de un cheag de sânge.

Janice Freeman a murit
Janice Freeman a murit la doar 33 de ani, desi invinsese cancerul

Janice Freeman învinsese cancerul cervical

Janice Freeman a ajuns în primii 11 la a 13 ediție a celebrului show de televiziune, unde a avut-o drept antrenoare pe Miley Cyrus.

„Dacă cineva merită să rămână în această competiție, tu ești”, spune Milei Cyrus la vremea respectivă. „Ești o luptătoare, ești o războinică, ești un model de urmat și, mai mult decât orice, ești Vocea, te iubesc atât de mult”.

Janice Freeman a murit
Janice Freeman a fost antrenata la The Voice de celebra Milei Cyrus

Cele două au rămas prietene și după ieșirea din competiție a concursului de talente, iar vedeta a ajutat-o mult pe Janice Freeman. Milei Cyrus i-a plătit chiria lui Janice pentru șase luni, fapt făcut public chiar de fosta concurentă The Voice.

Cheagurile de sânge care se formează în vene fără un motiv anume şi care nu se dizolvă în mod natural necesită îngrijire medicală, deoarece pot duce la apariţia unor boli grave, mai ales dacă sunt localizate în picioare, plămâni sau creier. cel mai adesea, cheagurile de sânge cauzează atacuri cerebrale sau infarct.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×