O femeie din Rusia a născut în timpul unei petreceri. Apoi, și-a aruncat copilul în tomberon și a continuat să bea cu prietenii

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 13:27
O femeie din Rusia a născut în timpul unei petreceri. Apoi, și-a aruncat copilul în tomberon și a continuat să bea cu prietenii GALERIE FOTO
Bebelus aruncat la ghena chiar de mama sa, in Rusia

O femeie din Rusia a șocat o lume întreagă, după ce a născut în timpul unei petreci udate din belșug cu alcool, apoi și-a aruncat copilul la ghenă pentru a se întoarce la petrecerea de pomină dată împreună cu mai mulți prieteni de-ai săi, iubitori cu toții de alcool.

Femeia și-a aruncat bebelușul la ghenă fără măcar să vadă dacă este fată sau băiat

Yulia, o femeie de 31 de ani, mamă a doi copii, din orașul Ryazan, se afla în timpul unei petreceri când au luat-o durerile facerii. Femeia a fost nevoită să lase paharul de vodkă și să se ducă să nască. Tânăra mamă s-a închis în baie și a dat naștere unui copil perfect sănătos. Muzica cânta, prietenii dansau, iar femeia și-a luat copilul și l-a pus într-o pungă de gunoi, dornică să se întoarcă la petrecere.

A luat punga de gunoi și a ieșit din apartamentul său. S-a îndreptat spre ghena din apropierea blocului în care locuia și a aruncat sacul de gunoi, cu tot cu copilul nou născut. Yulia nici nu a stat pe gânduri și a dat fuga înapoi în apartamentul său pentru a petrece alături de prieteni.

Femeia riscă cinci ani de închisoare

Copilul a fost auzit după mai bine de două ore de o femeie care a trecut pe lângă ghenă, care a sunat imediat la ambulanță. Medicii au sosit la fața locului, unde l-au găsit pe băiatul nou născut aflat deja în hipotermie. temperatura corporală scăzuse până la 24 de grade Celsius, iar organele erau pe cale să-i cedeze.

Copilul a fost dus de urgență la spital, unde medicii încearcă și acum să-i salveze viața, serios pusă în pericol de cele două ore petrecute în ghenă, într-un frig de crapă pietrele! Oamenii legii s-au dus în zona unde a fost găsit copilul, iar în urma unor informații au ajuns la ușa Yuliei.

Yulia a fost nevoită să oprească petrecerea, după ce a recunoscut că ea este cea care a născut recent, iar oamenii legii au găsit multe dovezi în baie. Femeia a fost decăzută din drepturile pământești, iar cei doi copii de 3 și 4 ani au fost luați în plasament. Mai mult, Yulia petrecăreața riscă 5 ani de închisoare, dacă va fi găsită vinovată de tentativă de ucidere a unui nou născut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×