Educatoarea din Timişoara care şi-a ucis copilul vrea să stea în arest

în Reality show
21/03/2018, 12:36
Educatoarea din Timişoara care şi-a ucis copilul vrea să stea în arest
Mama criminală din Timişoara a recunoscut fapta în faţa instanţei. Educatoarea Oana Răzvana Neţ are un avocat din oficiu, care a solicitat cercetarea inculpatei în stare de arest preventiv, se arată în motivarea instanţei.  „Apărătorul din oficiu al inculpatei solicită cererea inculpatei în stare de arest preventiv, apreciază că inculpata este o victimă a unei situaţii crunte în familie, fiind tolerate astfel de comportamente în familie, precizează că inculpata îşi iubea fiica. Inculpata, având ultimul cuvânt, solicită să fie arestată preventiv”, se arată în încheierea penală a Tribunalului Timiş.
 
Detaliile sunt şocante. Oana Neţ ar fi fost cuprinsă de un comportament inexplicabil văzând-o pe fetiţa ei de 4 ani cum se juca în cada plină cu apă. A ţinut-o pe micuţă forţat cu capul sub apă, până ce copila nu a mai putut respira. La scurt timp, femeia şi-a dat seama ce a făcut şi a anunţat autorităţile, după care a încercat să se sinucidă cu erbicid, dar nu a reuşit.
 
De vină pentru gestul teribil ar fi relaţia nu tocmai bună cu tatăl micuţei. Probele acuzării erau suficiente, iar judecătorul a arătat că educatoarea criminală nu a prezentat nimic care să arate că lucrurile s-ar fi petrecut în alt fel. Ea şi-a recunoscut fapta, dar nu a putut s-o explice. Femeia nu avea antecedente penale şi „a recunoscut şi regretat comiterea faptei, înţelegând gravitatea şi consecinţele faptei”, arată instanţa. Educatoarea criminală din Timişoara riscă să stea între 10 şi 25 de ani după gratii.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×